Heracles heeft vanavond onnodig puntverlies geleden op bezoek bij Willem II. In een matige wedstrijd gaf Heracles vlak voor tijd een een 2-0 voorsprong weg door een blunder van Remko Pasveer. Het werd 2-2 in Tilburg en dat was met name aan de Heraclieden zelf te wijten. Samuel Armenteros scoorde beide doelpunten voor Heracles.

Over het eerste half uur kunnen we kort zijn. Er gebeurde weinig voor beide doelen. Heracles had het meeste balbezit zonder daar gevaarlijk te worden. Willem II had daar weinig tegenover te stellen. Na een dik half uur kwam Heracles dan toch op voorsprong. Een goed ingespeelde pass van Marko Vejinovic belandde via Lerin Duarte bij Samuel Armenteros die

zijn man passeerde en tenslotte scoorde. In de resterende minuten van de tweede helft was er weinig te beleven in Tilburg.

In de tweede helft had Heracles de wedstrijd nog steeds onder controle en zette Samuel Armenteros na een dik uur spelen op een 2-0 voorsprong. De spits scoorde met een laag hard schot. De wedstrijd leek daarna min of meer gespeeld. Echter lieten de Heraclieden te touwtjes wat vieren. Er waren nog wel schotkansen, maar meer dan dat creerde Heracles niet. Willem II probeerde nog wel, maar kon weinig uitrichten. Toch liet Heracles de gastheren terug komen in de wedstrijd. Niek Vossebelt scoorde met een kopbal de aansluitingstreffer. De Heraclieden riepen daarna het onheil over zichzelf af en door een blunder van Remko Pasveer in de slotminuut kon verdediger Jordens Peters ook nog eens de gelijkmaker binnen schieten. Daarna kreeg invaller Milano Koenders ook nog eens rood door een vermeende elleboogstoot en was het drama compleet in Tilburg voor Heracles… ongelooflijk en onbegrijpelijk hoe dit is weg gegeven!

Sponsoren

Reacties (55)

Reageer nu!