Zondagmiddag speelt Heracles Almelo in het hoge noorden tegen FC Groningen. Opnieuw een uitwedstrijd voor de ploeg van Peter Bosz tegen een ploeg die in competitieverband dit seizoen nog maar één keer thuis wist te winnen. Vorig seizoen verloor Heracles met 2-1 in de Euroborg.

Heracles verloor afgelopen weekend twee punten bij Willem II. Zo kon je het wel stellen

met een 2-0 voorsprong en geen vuiltje aan de lucht werd er in de slotminuut alsnog met 2-2 gelijk gespeeld. De Heraclieden zullen komend weekend beter voetbal moeten laten zien om dit keer wel drie punten mee terug te nemen naar Almelo. Onder steun van zo’n 450 meereizende supporters naar Groningen zal Heracles eens weer een uit-overwinning moeten boeken. Trainer Peter Bosz moet het in Groningen wel stellen zonder de geblesseerden Jeroen Veldmate (voet), Ninos Gouriye (hamstring) en Bart Schenkeveld (knie). Daarnaast zijn Thomas Bruns en Milano Koenders geschorst voor het duel tegen de plaatselijke FC. Voor laatstgenoemde bleef de schorsing staan nadat de club in hoger beroep was gegaan tegen de rode kaart bij Willem II. Bosz kijkt uit naar het duel in Groningen. “Het is altijd leuk om daar te spelen, met een fanatiek publiek en een mooi stadion. FC Groningen presteert wat wisselvallig, ze wisselen goede met minder goede momenten af. Beide ploegen staan dicht bij elkaar en ik denk dat we ook aardig aan elkaar gewaagd zijn.”

FC Groningen staat twee plekken onder Heracles en speelde afgelopen weekend met 1-1 gelijk bij RKC Waalwijk. De Noordelingen snakken weer naar een thuisoverwinning. Het thuisploeg mocht slechts één keer juichen na drie punten in eigen huis te hebben gehouden dit seizoen. Trainer Robert Maaskant kan tegen Heracles niet beschikken over Jonas Ivens (niet wedstrijfit), Tom Hiariej (niet wedstrijdfit) en Genero Zeefuik (enkel). Lorenzo Burnet (enkel) vormt nog een vraagteken voor zondag. De Noordelingen contracteerden vandaag (vrijdag) een oude bekende. Rasmus Lindgren werd transfervrij overgenomen van Red Bull Salzburg. Maaskant over Heracles: “Het is weer een ploeg die ongeveer op gelijke hoogte staat met ons. Ze hebben een spectaculaire manier van spelen met aanvallende intentie. Ze scoren veel goals, maar de speelwijze kost ook nog wel eens doelpunten. Daar zullen wij op in moeten spelen. We moeten het ook zondag weer hebben van onze teamspirit en hard werken.”

De wedstrijd staat zondagmiddag om 14:30 uur onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler. Doe je mee met de HAFC Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen!

Sponsoren

Reacties (73)

Reageer nu!
uggs laarzen online kopen 01:28 13 december 2012

Hello, Neat post. There’s an issue along with your site in web explorer, may test this? IE still is the marketplace chief and a huge portion of people will leave out your magnificent writing due to this problem.
00
ilonk 17:14 3 december 2012

Dat doet ie toch niet kris. Hij gaat nooit overtoom eruit halen en vooral thuis is hij ook veels te belangrijk. Ik zeg schuif duarte is 1 plek naar voren. Effie en pedro is niks. Dan marko op linkshalf samen met overtoom,quansah en bruns. Dan hopen dat gouriye weer fit is. Te wierik,rienstra,dorda-,bruns,quansah,overtoom,marko-,gouriye,armenteros en duarte.
00
Kris 16:36 3 december 2012

@ilonk. Europees voetbal halen vind ik niet reëel, want daar speelt de begroting denk ik wel een rol in. Waar ik van baal is dat het erop lijkt dat we nauwelijks leren van eerdere fouten. Dat heeft niets met begrotingen te maken. Als elftal kan je wel stappen zetten en dat gaat bij ons erg langzaam, terwijl er zoveel talent is. Wisselvalligheid hoort bij jonge spelers, maar het gaat vaak fout op dezelfde dingen. Niet scherp genoeg beginnen en misplaatste arrogantie. Dat Bosz dan, in mijn ogen, wat rare wisselingen doorvoert helpt ook niet. Zoals jij schreef Quansah als rechtshalf, Marko als verdedigende middenvelder. Ben benieuwd wat hij vrijdag doet. Ik ben voor Te Wierik als back, Bruns op het middenveld met Marko, Kwame en Duarte.
00
ilonk 12:02 3 december 2012

@kris. Ik denk dat de verwachtingen te hoog liggen. Jan smit begon te roepen we moeten nu europees voetbal halen. Dat is niet realistisch. Dan zeggen veel supporters we zijn beter dan groningen, nec e.d. Dan denk ik van die ploegen spelen al zoo lang in de eredivisie en hebben een veel grotere begroting. Ook bosz overschat zijn team. We zijn een team die thuis goed voetbalt en uit hier en daar wat puntjes pakt. Prima toch. Gewoon een middenmoter en daar is niets mis mee. Willen we echt die volgende stap maken dan zou er eerst een nieuw stadion moeten komen en moeten we vooral fysieke spelers in combi met technisch vaardigspelers moeten hebben en vleugelspelers die een man voorbij kan en een goede voorzet levert en een afmaker. Dat kan alleen als je veel geld hebt om te besteden. Nu moeten we het met jonge talenten doen die wisselvallig zijn en nog veel moeten leren. Heb allen niet zo hoge verwachtingen en wees tevreden met lijfsbehoud en geniet van de mooie wedstrijden thuis.
00
Kris 11:25 3 december 2012

Er zijn fases in een seizoen dat ik denk dat we echt stappen gemaakt hebben en als dat tegenvalt, dan baal ik daar van. Dat valt dan tegen. Ik dacht na Heerenveen thuis dat we een flinke stap voorwaarts hadden gemaakt. Die tegengoals gaven we echt weg. Dat zou er wel uitgaan, dacht ik. In de wedstrijden daarna gaven we ze zelfs nog gemakkelijker weg. Ik had me rijk gerekend en dacht dat we met NEC, Willem 2, Roda, Groningen en Utrecht toch zeker wel tussen 10/12 punten zouden hebben en dus in de subtop zouden hangen. Dat valt dus tegen, omdat ik naïef ben of omdat het feitelijk ook tegenvalt?
00
ilonk 21:30 2 december 2012

@alwb. Gaat elk seizoen toch zo. Elke seizoen voor aanvang is men niet tevreden over aankoopbeleid, te weinig spelers en wordt niks en gaan degraderen. En als we dan een goede serie hebben dan praten ze hier over playoffs europees voetbal en dan hebben we weer een mindere serie en kan niemand er wat van en gaan we degraderen. Volgens mij is dat bij veel clubs zo helaas. Ik kan me er niet druk om maken. Uit spelen we echt niet altijd heel slecht, maar het geluk ontbreekt ook een beetje. Inzet is meestal wel prima. En marko inderdaad naar voren of op de bank. Tis toch te gek dat quansah in de 16 van de tegenstander staat om een goede kans te missen en in tweede helft marko achterin staat om bal in verkeerde doel te schieten. Moet toch echt andersom zijn.@geurt. Je vergeet rienstra. Hij speelde geweldig. Toen hij eruit moest ging het mis achterin. We gaven niks weg bijna. Daarna had het wel 4-0 kunnen worden.
00
ALBW 20:40 2 december 2012

@ Eduard. Kijk eens naar 3 weken terug. Toen was iedereen nog helemaal in de wolken van ons ohzo goede voetbal. Het gaat 2 keer slecht nu en je doet als of we bijna gedegradeert zijn. Hoogte en diepte punten. Dat heeft iedere club vooral dit jaar. Het was vandaag slecht maar loop aub niet gelijk zo,n drama te maken..
00
Geurt 20:36 2 december 2012

Dit systeem kan Heracles niet blijven hanteren. Te veel goals tegen, te veel kaarten lopen ze op, waardoor ze aan het einde van de rit zwaar in de problemen zullen komen.
Hoor veel geklaag over onze spelers persoonlijk. Over sommige klopt het en anderen weer niet. De spelers die op hun positie spelen en door de tegenstander afgetroefd worden spelen slecht.
Everton is een voorbeeld van verschrikkelijk slecht spelen. Raakt geen pepernoot en het is notabene Sinterklaas.
Marko is gewoon G..verdomme geen verdediger maar wordt wel zo opgesteld. Hoe haalt Bosz het in zijn hoofd. Je zet Duarte toch ook geen laatste man of Overtoom. Wat is dit voor gezeik allemaal.
Stel een speler op waar hij hoort. Daar worden zijn kwaliteiten ook optimaal benut en komt het voor het spel van Heracles het beste uit.
Dorda en Pasveer hadden als enige vandaag een voldoende in mijn ogen. De rest was zwak en niet sterk in de duels. Lieten zich maar aftroeven als junioren.

Bosz moet wat meer ballen tonen en spelers durven te wisselen. Rouleren als opstelling en de tegenstander laten gissen hoe je tactiek eruit gaat komen te zien. Het is te opzichtig en de teams passen zich gemakkelijk aan het spel. Laat de Heraclieden maar komen wij counteren wel. Kutvertoning telkens op deze manier.

En als laatst een opmerking naar sommige fans op deze site. Jullie snappen echt heel weinig voetbal. Een snelle beoordeling op de spelers zelf maar niet even doordenken, een situatie inschatten of gewoonweg zelf ooit een balletje te hebben getrapt. Word er eigenlijk moe van dat er telkens zo fel word gereageerd als er iets negatiefs gebeurt. Heel veel positiefs hoor ik ook niet als commentaar van jullie op deze forum.

Uiteraard geldt dit laatst geschreven stuk niet voor iedereen die op deze forum zit.
00
Kris 20:23 2 december 2012

Het ging echt mis toen Rienstra eruit moest, maar ik vond ons daarvoor ook niet zo sterk. Tempo lag te laag en ballen op het verkeerde been. Vond het echt stroperig en we kwamen niet los. Vond vooral Overtoom erg matig, evenals onze spitsen. Begrijp de keuzes van Bosz ook niet. Waarom Castillion rechtsbuiten? Ik vind het echt een spits en heeft te weinig diepgang of is Van Mighem te licht bevonden? Al met al een erg matige pot, terwijl Groningen me ook niet kon bekoren. Voor mijn gevoel is dit al de derde keer dat we een ploeg die slecht in vorm is in het zadel helpen. De Sint is in het land, maar om nu anderen cadeautjes te geven gaat me echt te ver….. NEC uit, onnodig verloren. Willem 2 totaal onnodig gelijk en deze had ook niet gehoeven. Heb de indruk dat sommigen denken het wel even te doen, terwijl het allemaal begint met scherpte. Dan kunnen we echt belachelijk goed voetballen, maar zonder scherpte zijn we niet veel beter dan de ondersten.
00
Henri 19:58 2 december 2012

Eduard slaat de spijker op z’n kop. Met deze speelwijze in uitwedstrijden ga je geen punten pakken. Doordat in de voorhoede en het middenveld te snel en te veel ballen knullig worden ingeleverd speel je russische roulette. De naieve Bosz mag zich dat aanrekenen. Hij blijft immers volharden in zijn visie van aaanvallend en aantrekkelijk coetballen, maar het gaat nog altijd om de punten. Zo snel mogelijk handhaven is de opdracht. Over de play-offs hoeven we het helemaal niet meer te hebben, of het moeten de play-offs om degradatie zijn.
00
Jeroen 19:51 2 december 2012

Slecht spelen is niet het ergste als Heracles zijnde.. voetballen zonder bezieling, inzet, passie en strijd.. DAT is wel erg! De prima donna’s (bijv Armenteros) kunnen dit helaas niet opbrengen en zijn in hun eer getast als ze daar op worden aangesproken! Zijn egootje is zo erg aangetast dat hij wegwerpgebaren naar de meegereisde supporters maakt.. Hoe goed hij ook schijnt te zijn, een speler met zo’n k*tmentaliteit hoort niet in het Almelose thuis! Laat die Arm€nt€ro$ aub ophoepelen! De commentator bij studio sport zei het treffend: Heracles speelt alsof het een Europacup wedstrijd is en de thuiswedstrijd al dik gewonnen hebben en de terugwedstrijd best 0-0 of een kleine nederlaag kunnen oplopen! Nogmaals, slecht voetballen is niet het punt, we blijven Heracles. INZET moeten we hebben!
00
Hennie 19:51 2 december 2012

De meesten gaan er gewoon van uit dat we thuis alles winnen hier!! Als we niet van utrecht winnen zijn we echt de lul hoor.
00
ilonk 19:44 2 december 2012

@almelo. Inderdaad. Tot die tijd niks aan de hand. Had rode kaart moeten zijn. Sterker nog bacuna en de leeuw ook. Dan winnen we hem wel tegen 8 man. Uitvallen rienstra,geen rode kaarten,eigen doelpunt marko. Ja het zit in uitwedstrijden gewoon niet meer helaas, maar er moet een keer een ommekeer komen. Gewoon doorgaan en uit af en toe een puntje meenemen en thuis winnen en ben weer tevreden.
00
almelo 19:35 2 december 2012

De grote ommekeer was het moment dat rienstra de wedstrijd werd uitgeslagen.gek dat ik hier eigenlijk niets over hoor of lees. Belangrijkste man achterin.
00
eduard 19:34 2 december 2012

ALBW lult wel lekker. Ik wil hem wel eens horen als we de volgende 2 wedstrijden verliezen, en uitglijden naar plaats 14 of nog lager. Na de winterstop zou het wel eens nog minder kunnen worden, als er spelers weg gaan. Nee, met een meer verdedigende opstelling, en hiermee bedoel ik de uitwedstrijden, haal je echt meer punten. Deze speelwijze zorgt voor paniek voetbal achterin, met alle gevolgen van dien, er wordt regelmatig een foutieve pass afgeleverd, wat vaak tot een doelpunt heeft geleid. Ik zou zeggen tegen ALBW, kijk is beter , naar de spelsituaties. En ja natuurlijk we zijn geen Ajax, zo speel dan naar de mogelijkheden , die je hebt, en buitenshuis lukt het gewoon niet, kan aan de grasmat liggen. Nee Bosz , ik zie dit systeem uit niet haalbaar, dus stoppen ermee.
00
ALBW 19:34 2 december 2012

@ Dakmaster nee dat hoor je mij dan niet zeggen. Wat ik bedoel is: neem nou vorig jaar. Toen hebben we uit ook echt niet goed gepresteerd maar wel gewoon een goed seizoen gedraaid. Volgende week winnen gewoon weer en ook zwolle thuis pakken we. Als ze deze wedstrijden verprutsen dan is het wel gewoon slecht.
00
Dakmaster 19:24 2 december 2012

ALBW

Jij vergeet 1 heel belangrijk punt! Verlies je nu nog 2 x of bij 1 x verlies en gelijkspel. Dan sta je zomaar rond de 13de of 14de plek, dan gaan alle alarmbellen wel rinkelen, of zeg je dan ja wij Zijn maar Heracles en wij vechten tegen degradatie. Kijk zo kunnen we door blijven gaan he. Heracles wil een middenmotor zijn.
00
Martijn 19:22 2 december 2012

Ari, je irriteert me met je cijfers voor onbekende spelers. Toch een aantal zinnige opmerkingen gelezen hier. We voetbalden prima met dorda, rienstra en te wierik en met kwame “gewoon” als controlerende middenvelder. Ik heb met stijgende verbazing naar Marko gekeken, die jongen kan gewoon niet op die positie. Ongelofelijk dat Bosz dit doet, maar van fouten leer je en ik neem aan dat dit laatste keer was. Wat hadden we goede zaken kunnen doen vandaag…. Nu komt er weer heel erg veel druk te liggen op Utrecht thuis, pff. Het ging allemaal te traag vandaag, maar we zijn ook wel verwend met z’n allen. Pasveer zegt het goed: “We missen echte kerels”. Blij dat iedereen nu ziet dat Rienstra onmisbaar is achterin. Vrijdag gewoon weer 3-4-3 met Pasveer;Te Wierik,Rienstra,Dorda;Kwame,Bruns,Duarte,Willie;Gouriye,Armenteros,Pedro.

En mensen die zeuren over Armenteros, ONterecht!! Wat een kinderachtig gedoe van sommige supporters om wegwerp gebaren te maken naar de spelers. Het is niet elke week feest.
00
ALBW 19:14 2 december 2012

@Sjaak, ik viel jou ook helemaal niet aan. Ik vindt gewoon dat er over het algemeen veel te nagatief naar onze situatie op dit moment wordt gekeken. We staan nog 10e en gaan volgende week gewoon weer winnen! En die rooie pony club pakken we er ook nog gewoon bij!
00
ilonk 19:07 2 december 2012

Nou ari mijn cijfers zijn wat hoger.
Pasveer, rienstra en dorda een 7. Te wierik,quansah,overtoom,duarte en armenteros een 6. Davidson en castillion een 5 en dan marko en effie een 3.
00
ari 18:52 2 december 2012

eerste helft ging, tweede helft bar slecht.
laat ik een cijfers geven voor onze spelers.
plasveer 4 (hij hield een paar ballen tegen maar oogt zeer onrustig en chaotisch)
dorda,6 riemstra,6 wierik,5 qansah,5 duarte 5 overtoom ,5 veinovic,1 castillion,6 armentero, 4 Everton, 1
00
Evert 18:42 2 december 2012

Ik wil niet negatief doen, de ene keer heb je geluk de andere keer pech. Wat me wel van het hart moet is: In de 91e minuut 2-0 achter,de bal vanaf 60 meter terug spelen op de keeper, Maike te Wierik.”Knap hoor dat je dan nog zo n overzicht hebt”. Hier snap ik dus helemaal niets van.
00
Hen 18:40 2 december 2012

Saaaaaai, lamlendig, slap, slaapverwekkend en eindeloos getik. Precies barcelona ja. Alleen winnen hun en verliezen wij, verder geen verschillen.
00
sjaak 18:27 2 december 2012

En ohaja alwb 1x slecht mag, 2x ook maar 3x op rij slecht presteren kan nergens. In ht bedrijvsleven word je dan gewoon ontslagen als je 3x de vracht verkeerd afleverd hoor, maar die voetballers mogen alles maken.
00
ilonk 18:26 2 december 2012

@hafc4 life. Jij wilt ook dat we ellenboog gaan geven, slaan en tackles van achteren maken en antivoetbal spelen. Tuurlijk missen we wel wat fysiek achterin en op middenveld, maar tot die elleboog was er niet veel aan de hand. Rienstra viel weg en ja de organisatie was helaas weg. Eerste helft heb ik bij vlagen genoten van het spel alleen had effie en armenteros moeten scoren. Had die scheids(tweelingbroer marko?) gewoon 2 rode kaarten gegeven lullen we weer anders. De uitwedstrijden verlopen uiterst ongelukkig. Nec uit door fout marko, willem 2 uit door blunder pasveer en nu weer door eigen doelpunt en onvermogen van de scheids. Op naar volgende week en weer 3 punten. We eindigen gewoon weer rond de 12e plaats en dat zou ik prima vinden. willen we ooit europees halen moeten we eerst nieuwe stadion krijgen en wat meer fysieke spelers die een wedstrijd proffessioneel uit kunnen spelen. Deze ploeg is nog jong en moet nog veel leren.
00
sjaak 18:25 2 december 2012

@alwb
Ja bij twente nou goed. Tuurlijk heb ik seizoenskaart en ik ben al bij 4 uitwedstrijden geweest dit jaar en daar word je gewoon knettergek die voeballlers verdienen donders veel en presteren er helemaaaaaaal niet naar. Mag je daar dan wat van zeggen alwb ja dat mag je en vooral als dat 3 foching uitwedstrijden op rij gebeurd en ik zeg het ook als het goed is dus doe niet zo scheinheilig, want na roda reageerde ik ook en vond ik het fantastiche, maar het is toch triest dat we de enige ploeg zijn die nog niet op gras hebben gewonnen, maar jij mag blij zijn hoor maar mijn weekend is weer verneukd gewoon!!!
00
ALBW 18:20 2 december 2012

@Sjaak, heb jij wel eens een seizoenskaart? Of ben jij er zo een die wegloopt als we achter komen te staan?

Ik heb nooit gezegd dat alles goed is als we maar blijven bestaan. Vandaag was slecht maar gewoon op naar de volgende wedstrijd en weer met passie onze club steunen ipv te lopen zeiken hoe slecht het gaat terwijl we gewoon nog in de middenmoot staan. Komop zeg ga dan lekker 30km verder op de tribune zitten..
00
Hafc4live 18:07 2 december 2012

@davidfcg

Wij kregen niet veel punten hoor. Dit gebeurt elke uitwedstrij en zal blijven gebeuren. Had liever julie mentaliteit gehad.
00
David FCG 18:02 2 december 2012

Ik ben als Groningen-supporter blij met de zege. In de eerste helft Heracles iets beter, voetballend en ook iets meer kansen. Al had Texiera 1-0 moeten maken. In de tweede helft na de 1-0 viel ook snel de 2-0, en toen was het gebeurd. Ik denk dat we puur op inzet hebben gewonnen, we speelden tactisch vrij sterk in de eerste helft. Puur omdat je weet dat Heracles veel scorend vermogen heeft. In de tweede helft heeft FC Groningen gewoon goed gespeeld, af en toe ook leuk voetbal. Leuk dat Zivkokic net 16 geworden aan onze kant nog mocht invallen, leuke speler zag je aan alles.

Heracles succes in Enschede komen weekend, hopelijk weer een goed resultaat voor jullie. Mag graag naar jullie attractief voetbal kijken, ik ben er van overtuigd dat jullie nog veel punten gaan halen. Alleen let ook op jullie defensie, die laten nog al eens wat steken vallen.
00
hsupporter 18:00 2 december 2012

Toen Heracles begon aan de competitie en hadden ze een speelwijze.
Toen gingen ze over op een aanvallende speelwijze, die tactisch niet uitvoerbaar is.
vandaag zag ik een afwachtende elftal die niet wist wat ze in verdedigende opzicht moesten doen.Ze hebben daardoor weinig zelfvertrouwen, en dat is logisch en de schuld van Bosz.
Dat Marko niet goed presteert is niet zijn schuld, hij staat op een helemaal verkeerde plaats.Te veel veranderingen in een zeer korte tijd en dat is Bosz zijn verantwoordelijkheid.
00
almelo 17:45 2 december 2012

Misschien dacht armenteros wel van nu zijn ze er opeens wel, als het gratis is.
00
sjaak 17:43 2 december 2012

Eens ugur iedereen ziet het wel op ALWB na die maakt het niks uit als heracles mar blijf bestaan. Met een gooie tacktiek hadden we NEC en fcg en Willem 2 gewoon gepakt.
00
ilonk 17:36 2 december 2012

Kom op jongens. Marko kan er niets aan doen. Hij wordt door bosz op een verkeerde positie gezet. Eerste helft hebben ze goed gevoetbalt en ook verdedigend stond het zeer goed en gaven we bijna niets weg. Tweede helft tot die 1-0 werd groninger wel wat beter, maar echt veel problemen hadden we niet. Niemand hoor ik hier over die elleboog op rienstra en een klap van bacuna waar duarte een bloedneus van krijgt. gewoon 2 keer rood. Moeten we dan zulke kerels worden die slaan. We hebben verloren nadat rienstra het veld verliet. Die jongen is een echte leider aan het worden en speelde uitstekend. En wij zijn niet zoals psv met een bank van grote spelers. Davidson is gewoon paar klassen minder dan ben en ja marko schiet die bal er wild in, maar hij staat daar, omdat bosz dat wil. Waarom heeft bosz alles verandert. We waren zo lang ongeslagen en dan gaat hij in 1 keer marko achterin zetten, bruns rechtsback en te wierik eruit. Hij moet weer terug naar te wierik(straks hopenlijk schenkenveld),rienstra en dorda(prima speler). Dan weg met willie en een type fledderus halen samen met duarte, bruns en marko achter de spitsen waar hij hoort. Dan hebben we nog een goede links en rechtsbuiten nodig en mocht samuel weggaan dan kan je castillion in de spits zetten, want ook hij staat op de verkeerde positie.
00
ALBW 17:33 2 december 2012

P.s dat was @sjaak en dakmaster
00
ALBW 17:27 2 december 2012

Wat een zeikers zijn jullie.Het was niet goed nee maar jullie praten hier alsof we nu gedegradeert zijn met al die belachelijke reacties. Gaan jullie nu ook je seizoenskaart opzeggen ofzo?? Pfff
00
Roy vak R 17:26 2 december 2012

zat eraan te komen, zolang Vejinovic “achterin” speelt weet je dat je niet zult winnen daar heb je meer last van dan gemak op die positie!! Gelukkig pakt hij weer een kaart wegens commentaar op de leiding en gelukkig deze keer een rode kaart zodat we aanstaande vrijdag geen last van hem zullen hebben…
Het niveau daalt met de week van enkele spelers, hopelijk is Gouriye er vrijdag weer bij en ook Bruns die vandaag zichtbaar gemist werd.
00
Dakmaster 17:20 2 december 2012

Wat was er met armenteros dan!!
00
Ugur 17:19 2 december 2012

Geen 3-4-3 in de uitwedstrijden! Lees dit aub BOSZ, ik volg al me hele leven voetbal! Ik zei vorige week al 3-4-3= kansloos! Niemand moet verwachten dat we hier winnen. Want uitspelen kan Heracles niet waardoor de tegenstander flitsend op komt en wij niet kunnen verdedigen(man op man, dus er blijven sowieso minimaal 2 groningers vrij en bam de 1-0, 2-0 en miss had het wel 4-0 kunnen zijn). Speel maar eens met 4-5-1 dan zul je zien dat Groningen niet eens door ons middenveld heen komt, laat staan verdediging! En met 2 counters heb je de 0-2 te pakken.
00
Psa Caruso 17:18 2 december 2012

Hopen doe je op de wc!

Ontopic: ARMENTEROS ROT OP, ARROGANTE ZWEEDSE SIGARENDRAAIER!
00
almelo 17:14 2 december 2012

Castillon redelijk? Nou ja, zal ik wel niets van voetbal snappen.we moeten hopen dat gourye en Pedro vrijdag terug zijn.
00
Henke 17:12 2 december 2012

Armenteros rot aub op! Beetje wegwerpgebaren maken naar de aanhang! Waar haal je het lef vandaan! Ga eens vechten voor je club en geld! Zak hooi, dit is echt misplaatste arrogantie! Dit past niet in Almelo! Tyf aub op! Ik breng je desnoods!
00
sjaak 17:12 2 december 2012

Jezus ALWB dit is de meest onnozele reactie die ik ooit heb gelezen. Laat ze maar laatste worden met een doelsaldo van -3847 wat maakt het uit het draait om de club….. het is uitermate teleurstellend dat we verliezen van slechte teams als fcg en gelijkspelen tegen jupiler leaque teams als vvv en willem 2. Als je ooit een goed seizoen wil draaien in het linkerijtje kan het nu, want zwakker als de eredivisie dit jaar is word het niet. Wij hebben meer kwaliteiten dan die teams, maar op tacktiek en inzet troeven hun ons af. Hun hebben dus een slimmere trainer die zijn ploeg beter neer zet dan die domme coach van ons.
00
henkbah 17:08 2 december 2012

Wat een irritante speler die vejinovic, en maar lopen te mekkeren slecht spelen en ook nog een eigen goal maken nare speler wordt hij toch. Terecht een rode kaart.
Wat een slechte wedstrijd vanmiddag weer gezien, Everton hoort toch ook echt niet meer bij. nog een paar wedstrijden en dan hoop ik dat hij weg is. Castillion speelde als enige een redelijke wedstrijd.
00
Dakmaster 17:06 2 december 2012

@ALBW

Het gaat om de club en de sfeer niet om de uitslag..

Wow wat een dom gezever. Ze hebben wedstrijden gespeelt wat gewoon gewonnen moesten worden, punten die je zo verspeelt, dat mag je het elftal wel degelijk kwalijk nemen! Vejinovic heeft ons op quansha zijn positie al zeker een paar punten gekost!
00
ALBW 17:01 2 december 2012

Komop hee stelletje zeikers. Ik ben het eens met Jan. Het is inderdaad slecht dat we op instelling verliezen maar iedereen hier verwacht geloof ik al dat we in de subtop mee horen te draaien. We doen het gewoon prima dit jaar!
Het gaat om de club en de sfeer niet om de uitslag..
00
haf4live 16:49 2 december 2012

@jan
Lul niet zo dom het is uit al het hele seizoen huilen en kijk eens hoeveel ze verdienen man. En we zijn afghaakt helaas. Gewoon kwaliteit tekort met 6 matige voetballers red je het niet in uitwedstrijden op strijd en inzet.
00
Huub 16:47 2 december 2012

Gewoon slappe hap,meer wil ik er niet over zeggen. Op naar de volgende vandaag gauw vergeten
00
Dakmaster 16:47 2 december 2012

@jan

NEC vanuit een voorsprong verlies 3-2

Willem2 vanuit een voorsprong naar een gelijkspel 2-2

Dat zijn al 6 punten wat je gewoon door gemakzuchtigheid weggeeft! Dat is het probleem, ja we spelen soms prachtig voetbal en dat is de visie achter Heracles, maar wanneer de mouwen opgestroopt moeten worden, dan geven deze jongens niet thuis. Wat doet vejinovic op de Positie van quansha??? Deze jongen kan niet verdedigen! Ik ga niet iedereen afzeiken bij naam, maar het is duidelijk te zien dat dit elftal teveel is opgehemeld, je ziet het terug in hun spel!
00
Jan 16:41 2 december 2012

Ja Hoor, Daar gaan we weer. Even een slechte periode en iedereen begint te schreeuwen.
Wij zijn heracles en staan nu 10e. We spelen bij vlagen prachtig voetbal, hebben de laagste begroting.
WAT IS HET PROBLEEM.
In ieder geval geen reden om iedereen tot de grond toe af zagen. Wees supporter!!!

WIJ ZIJN HERACLES.
00
HERACLESSUPPORTER 16:32 2 december 2012

wat was vejinovic slecht, gelukkig kreeg ie rood, volgende week mooi met bruns op het middenveld, en peter bosz, laat quansah als verdedigende middenvelder spelen, en vejinovic, 2 maand geen salaris geven
00
Dakmaster 16:28 2 december 2012

Eigen schuld dikke bult. Bosz wil dit, de spelers willen dit! Ik zou het liever ook anders zien in uitwedstrijden!
00
sjaak 16:26 2 december 2012

Eens Edurd. Er komt weer zo veel druk op Utrecht want van twente verlies je en als je utrecht niet wint sta je 15de ofzoiets. Gaat nog een lang seizoen worden.
00
eduard 16:23 2 december 2012

Waarom niet in uitwedstrijden anders voetballen, ik weet dat we beter zijn als we op de counter gaan spelen , je bent haast verplicht om thuis steeds te winnen, anders zak je helemaal weg. Dit systeem werkt gewoon niet in uitwedstrijden . Maar al eerder gezegd, zonder Bruns en Gourije , speel je een klasse minder. Straks hoor je niemand meer over het gewaagde spel van Heracles, dan
hoor je alleen maar over dom voetbal. Maar ja als ze eidigen op plaats 14 dan zou ik het al knap vinden. ( maar het wordt nog moeilijk )
00
sjaak 16:00 2 december 2012

En die kut media werkt er ook aan mee. We staan verdomme maar 9de en ze doen alsof we ht beste voetbal van NL spelen. Wat een onzin man er spelen wel 11 teams alleen in Nl beter voetbal. (resultaatgerichter dus)!!!!!!!!!!!!
00
sjaak 15:56 2 december 2012

Heracles is kansloos. We hebben gewoon veels te weinig kwaliteit. Op kunstgras lukt het nog wel, maar verder lukt het nergens. En dan te bedenken dat 4 man denken mee te kunnen bij ajax enzo hahahahhahahahhahaaha. Kwame en Marko heb je ook niks aan, maken meer fouten dan dingen die ze goed doen. Alleen Dorda,Rienstra,Pasveer, Bruns en Gourije heb je wat aan de rest geeft niet thuis als er gewerkt moet worden. Ik ben heeeel benieuwd hoe dit team het zal doen als we alles opgras zouden spelen….
00
Dakmaster 15:55 2 december 2012

Gemakzuchtige klootzakken!! Waarom zet Bosz week in week uit marko op quansha zijn positie? Ze spelen met de bal ipv dat ze er mee voetballen! Jochies zijn teveel
Opgehemeld door de media, en wat die lange draak Castillion toch allemaal doet, Joost mag het weten!
00
Ugur 15:51 2 december 2012

Daar gaan we weer zoals ik al had verwacht. 3-4-3 uit tegen Groningen is kansloosssss!!!!
00
sjaak 15:23 2 december 2012

Ik herhaal mezelf met deze aanval win je nooit. Slechte wedstrijd van beide kanten. Lijkt nergens op. Ballen van 5 meter spelen ze in de voeten van het andere shirt. De minst slechte gaat hem winnen of het blijft 0-0. Ik teken ervoor!!
00
Dakmaster 14:16 2 december 2012

Ze moeten oppassen Bij standaard situaties, aangezien Groningen veel meer lengte heeft en Heracles slecht verdedigd bij standaard situaties. voetballend gezien zijn wij de betere, maar 2 corners of een vrije trap verder en je kan maar zo 0-2 of 0-1 achterstaan. Groningen zal zich laten inzakken en afwachtten op wat Heracles doet!
00
haf4live 12:24 2 december 2012

Als je niet wint haak je echt af voorlopig.
00
Db1992 12:23 2 december 2012

@sjaak aanval is castillion pedro en armenteros dus geen everton
00
sjaak 11:47 2 december 2012

Doet Gourije ook niet mee? Dan word het helemaal niks nee. Met everton en Castillion voorin schop je geen deuk in een pakkie boter.
00
Marko 09:56 2 december 2012

@ALBW

Ik zie op de kaartverkoopinfo dat en uitregistratie niet verplicht is. Terwij het bij andere uitduels er wel op staat.

Ik gok het er op.
00
eduard 01:42 2 december 2012

Ik zeg 4-1 voor Groningen. Zonder Bruns en Ninos Gouriye , en Pedro wordt het niet wat.
Ik ben benieuwd.
00
ALBW 00:40 2 december 2012

@Marko

Als er gecontroleerd wordt wel. Dan komt je maat gewoon niet mee + ik denk als er iets gebeurd en de knvb komt erachter dat er mensen zonder registratie zijn dan krijgt heracles een boete en naai je dus je club.
00
Marko 20:30 1 december 2012

Ik ga met morgen met een kameraad die geen uitregistratie heeft, zal dat uitmaken?
00
sjaak 17:50 1 december 2012

Geen idee wat ik moet verwachten. We worden door de tegenstander als favoriet gezien als je op het fcg forum leest, maar Willem 2 en Nec zagen het ook zo, dus ik ga voor een 2-1 nederlaag.
00
Henkuh 15:33 1 december 2012

Vol d’r op !! En dat 90 (!) minuten lang…. Dan maken we een kans(je) en niet verslappen geen moment, geen seconde ook niet als we 2-1 of 3-1 voor mochten staan !!! En laten we vooral niet vergeten dat we een uitwedstrijd spelen……………
00
JHagenstein 14:35 1 december 2012

Dit is een heel moeilijke wedstrijd.

Verwacht een winst, maar zwaar bevochten, verwacht om eerlijk te zijn weer heel veel goal, maar ook aan Groningen kant.

3-4

Bacuna
De Leeuw
Texeira

Overtoom
Armenteros
Duarte
Te Wierik
00
Daniel 13:59 1 december 2012

@Daniel

geen idee moet je niet aan mij vragen ik post gewoon onder mijn naam
00
David FCG 13:59 1 december 2012

Morgen dus de wedstrijd tegen Heracles, jullie zijn voor mij morgen de favoriet. Heracles heeft bewezen vooral in thuiswedstrijden laten zien over een uitstekende ploeg te beschikken, vooral op het middenveld en in de aanval hebben jullie betere spelers ons. Alleen vanwege jullie aanvallende spel laten jullie nog weleens steken vallen, daar ligt misschien onze kans. Heracles verwacht ik zo rond de 7e tot 9e plaats. Voor ons is het dit seizoen een kwestie van overleven, de scouting laat al een poos steken vallen. Vooral aanvallend is het niet al te best. Succes morgen, ik verwacht dat Hercales morgen aan het langste eind trekt 1-3.
00
Daniel 13:42 1 december 2012

@Daniel | 01-12-2012 10:57

Hoe kan het dat jij onder dezelfde naam kunt reageren, terwijl ik ermee geregistreerd ben? Foutje in het systeem?
00
Daniel 10:57 1 december 2012

Voorbeschouwing heeft voor dit heracles helemaal geen zin.
of het wordt 1-4 of 4-1 het is zo`n groot verschil dit seizoen.
geen peil op tetrekken.
Maar ach we staan toch weer met een goed gevoel aan de aftrap want we kunnen zo goed voetballen, het komt er alleen niet altijd uit.
Wat er ook gebeurd wees niet altijd negatief we zijn maar heracles.
00