Heracles heeft vandaag de Tsjechische rechtsbuiten Jaroslav Navratil gecontracteerd. Dit wist Johan Derksen vanavond te melden in het voetbal praatprogramma Voetbal International. De 20-jarige Tsjech was eerder al drie dagen op proef in Almelo en werkte daar naar tevredenheid een stage af.

Navratil heeft een contract voor een half jaar gekregen, met een optie voor nog eens twee seizoenen. Zo’n optie werd eerder ook al met Jason Davidson gelicht. ‘We hebben vertrouwen in Navratil, die het komende half jaar de kans krijgt om zich te bewijzen. Eerder hebben we een dergelijke constructie toegepast met Jason Davidson en dat is

ons goed bevallen’, aldus voorzitter Jan Smit.

Jaroslav Navratil wordt overgenomen van de Tsjechische derde divisie club MSK Breclav.

Foto: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!