Vrijdagavond speelt Heracles in een zeer waarschijnlijk ijskoud Polman Stadion tegen de nummer zes uit de competitie FC Utrecht. Vorig seizoen won Heracles door twee doelpunten van Ninos Gouriye thuis met 3-1 van de Domstedelingen. De aanvaller is er vrijdagavond helaas nog niet bij vanwege een blessure.

De ploeg van Peter Bosz ging afgelopen vrij knullig onderuit in Groningen. Een eigen doelpunt van Marko Vejinovic leidde de 2-0 nederlaag in. Vrijdagavond dan eindelijk weer een thuiswedstrijd

in een vol Polman Stadion. Trainer Peter Bosz kan gewoon weer over Marko Vejinovic beschikken. Vejinovic kreeg tegen Groningen een rode kaart maar kreeg slechts een voorwaardelijke schorsing. Daarnaast keren de geschorsten Thomas Bruns en Milano Koenders terug. Verder is er weinig te melden. De spelers Bart Schenkeveld (knie), Ninos Gouriye en Dario Vujicevic (beiden hamstring), Jeroen Veldmate (voet) en Luis Pedro (teen) zijn nog niet fit. Bosz over de tegenstander FC Utrecht: “Ik vind het een goede ploeg die aanvalt waar het kan en goed in elkaar steekt. Ze hebben een goede mix van ervaring en jeugd en presteren dit seizoen boven verwachting.”

Dan de tegenstander FC Utrecht. De ploeg van Jan Wouters doet het verrassend goed tot nu toe in de competitie. FC Utrecht dan ook niet voor niets op een keurige zesde plaats en Jan Wouters lijkt de puzzelstukjes op de juiste plek te hebben. FC Utrecht won afgelopen weekend door een fraai doelpunt van Jacob Mulenga met 2-1 van AZ. Trainer Jan Wouters moet vrijdagavond een drietal spelers nog missen vanwege een blessure. Cedric van der Gun, Marcus Nilsson en Edouard Duplan zijn nog niet fit. Wouters vindt Heracles één van de best voetballende ploegen in Nederland. “Het is team met veel lopende spelers. Met Duarte, de opkomende Overtoom en niet te vergeten Armenteros hebben zij een paar belangrijke spelers in hun midden. Heracles speelt een fysiek spel op het kunstgras. Dat betekent voor ons dat we geen angst moeten hebben om de duels aan te gaan, ondanks dat het voor ons een onbekende ondergrond is.”

De wedstrijd staat vrijdagavond om 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Ruud Bossen. Doe je mee met de HAFC Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen! Vandaag (donderdag) werd de laatste training voorafgaand aan de wedstrijd bezocht. Zie hieronder de foto’s.

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!