Heracles Almelo wil Armenteros, Everton en Overtoom niet verkopen. De contracten van het populaire drietal loopt in de zomer af en de spelers hebben aangegeven deze niet te willen verlengen. Naar verluidt kan inmiddels ook Marko Vejinovic tot deze lijst met begeerde spelers gerekend worden. De laatste mogelijkheid om nog wat aan ze te verdienen is door ze te verkopen in de winterstop. Dit zegt voorzitter Jan Smit tegenover De Telegraaf.

Jan Smit acht het echter niet nodig om ze te verkopen. We hebben een goed team en hebben het financieel ook niet nodig. Alleen wanneer de club een redelijke en reële transfersom kan opstrijken en de speler een mooie stap kan maken, dan zijn er van beide kanten winnaars en pas dan komen we tot zaken.”

Peter Bosz weet nog niet of de spelers klaar zijn voor de top. “Ze hebben voetbal technisch de potentie, maar bij een topclub komen andere dingen kijken. Met de druk omgaan bijvoorbeeld. Hier is het nog een kwestie van mogen, daar is het moeten. Hier komt er altijd weer een volgende wedstrijd”, aldus

de trainer.

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!