Heracles speelt vanavond de achtste finale van de KNVB Beker uit tegen NAC Breda. Peter Bosz wil heel graag door bekeren en neemt de wedstrijd uiterst serieus. “Als we ons aanvallende spel spelen, heb ik alle vertrouwen in een goed resultaat”, laat hij wteen op heracles.nl.

NAC Breda presteert in de competitie niet goed. Maar dit zegt niet veel. Peter

Bosz verwacht een lastige pot. “Ze beleven een zeer moeizaam jaar, maar de laatste weken hebben ze een aantal behoorlijke resultaten geboekt. Remises in Nijmegen en Kerkrade en daarnaast hebben ze ook Feyenoord in Breda op een gelijkspel houden, dat is knap. We spelen in Breda en het publiek is daar altijd ongelooflijk fanatiek, dat kan dus een echte cupsfeer op leveren. En bekerwedstrijden staan altijd op zich.”

Dat het raar kan lopen, bleek vorig jaar, toen heel Almelo uitliep voor de finale in Rotterdam. Nog drie wedstrijden winnen en we staan er weer…

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!