Heracles Almelo speelt

woensdagavond in de achtste finale van het KNVB Bekertoernooi in Breda tegen NAC. De wedstrijd zal al om 18:45 uur beginnen in het Rat Verlegh Stadion.

De ploeg van Peter Bosz drong vrij eenvoudig door tot de achtste finale. In het eigen Polman Stadion werd Sparta Rotterdam met 2-0 naar huis gestuurd. De Heraclieden hoefden zich niet uitermate in te spannen in deze wedstrijd. Een ronde daarvoor werd zondag Topklasser FC Lienden met 4-0 uitgeschakeld. De verwachting is dat Peter Bosz met hetzelfde elftal aan de aftrap zal staan als afgelopen weekend in de derby tegen FC Twente. Door een buitenspel doelpunt werd er jammerlijk verloren met 3-2.

Tegenstander en Cupfighter NAC Breda had daarentegen veel meer moeite om de achtste finale te bereiken van het KNVB Bekertoernooi. De Bredase ploeg kwam na 90 minuten spelen niet verder dan een 1-1 gelijke stand tegen de amateurs van HBS. Er moesten strafschoppen komen om een winnaar te bepalen. Goalie Jelle ten Rouwelaar werd de uitblinker en voorkwam een debacle. In Breda komen we een oude bekende weer tegen. Almeloër Mark Looms, weer hersteld van een blessure, zal woensdag aan de aftrap staan bij de gastheren. De ploeg van trainer Gudelj speelde afgelopen weekend doelpuntloos gelijk bij Roda JC. De oefenmeester moet het woensdagavond vrijwel zeker stellen zonder de geblesseerde aanvallers Danny Verbeek (voet) en Anthony Lurling (hamstring).

De wedstrijd staat woensdagavond om 18:45 uur onder leiding van scheidsrechter Pieter Vink.

Sponsoren

Reacties (37)

Reageer nu!