Samuel Armenteros wil niets weten van de vermeende interesse van diverse Eredivisieclubs.

Met name Vitesse wordt in verband gebracht met een winterse overgang. De Zweedse-Cubaanse aanvaller draait een goed seizoen en heeft al uitgesproken zijn aflopende contract niet te willen verlengen.

“Ik heb niets gehoord van de club, niets concreet”, aldus Armenteros tegenover Eredivisie Live. “Ik heb ook niets van mijn zaakwaarnemer gehoord, want ik heb gezegd dat ik dat allemaal niet wil weten. Zo kan ik me op het voetbal blijven focussen. Morgen ga ik terug naar Zweden en dan zie ik het wel. Het is mijn vierde seizoen bij Heracles Almelo. De club heeft veel voor mij betekend. Het liefst maak ik het seizoen af bij Heracles, maar als de club me moet verkopen snap ik dat.”

De kans dat Armenteros bij Heracles terugkeert na de winterstop, lijkt wat ons betreft nihil.

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!