Marko Vejinovic is enige tijd geleden wegens “disciplinaire redenen” geschorst van het eerste elftal. Peter Bosz wilde dit intern oplossen, maar

de toedracht is inmiddels toch naar buiten gekomen. Het schijnt dat Marko niet als controlerende middenvelder wil spelen.

“Wij weten ook niet hoe het nu verder gaat”, aldus zaakwaarnemer Kees Ploegsma Junior tegen Algemeen Dagblad. “Dat is aan Heracles. Hij blijft gewoon bij Heracles trainen en aan het eind van het seizoen is hij vrij om te gaan. Als er iets in de winter voorbij komt, dan zou dat de oplossing kunnen zijn.”

Het heeft er alle schijn van dat de komende winter wat staat te gebeuren. Armenteros zou de laatste wedstrijd tegen Zwolle al een ereronde hebben gemaakt om het publiek te bedanken en nu komt daar dus ook Marko Vejinovic bij. Bij beide spelers is het voor Heracles de laatste kans om nog wat te verdienen aan een transfer. Van Everton, Armenteros, Marko en Overtoom loopt allen het contract af.

Vind jij dat een speler zijn eigen positie mag bepalen? Laat je stemmen horen in de poll aan de linkerkant

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!