Ietwat gedateerd alweer, maar te belangrijk om er geen aandacht aan te besteden. Marko legt op de website van zijn management bureau zijn kant van het verhaal uit. Met dank aan een oplettende bezoeker.

“Liever was deze discussie volledig binnenskamers gebleven, maar nu er iets vermeld staat in de media, wil ik graag mijn kant van het verhaal vertellen… Ik heb absoluut niet geweigerd te spelen, wel heb ik bij de trainer aangegeven dat ik op die positie, in combinatie met de manier van spelen, ik niet als controleur maar centraal achterin kom te spelen net als tegen NEC, Roda JC en FC Groningen. Ik gaf aan me erg onzeker op die plek te voelen en dat is slecht voor het teambelang. Een klein foutje, een verkeerde pass kan leiden tot tegengoals, zoals een foute pass tegen Roda JC direct een tegengoal werd. Of neem die ongelukkige eigen goal tegen FC Groningen.

“Als ik op het middenveld speel of in de aanval dan speel ik met vertrouwen en durf ik meer. Dan komt mijn creativiteit beter tot zijn recht, met een risicovollere steekpass kan ik spelers alleen voor de keeper zetten. Mocht de bal

toch onderschept worden dan zijn er altijd genoeg mensen achter de bal om te corrigeren. Juist aan het teambelang denkende heb ik dit aangegeven dus niet omdat ik het team in de steek wilde laten. In de wedstrijden na mijn blessure heb ik op meerdere posities gespeeld. Van centraal achterin tot diverse middenveld posities en tegen FC Twente zelfs als tweede spits direct naast Samuel Armenteros. Altijd zonder enig probleem, maar dan is het toch niet zo gek als ik aangeef dat één van de zeven mogelijke posities mij minder ligt?”

“Na de winterstop zullen de trainer en ik in de voorbereiding vast een en ander nogmaals bespreken…”

Bron: http://www.seginternational.com

Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!