Hans Kraay jr., analyticus van Voetbal International steekt zijn bewondering voor ons cluppie niet onder stoelen of banken. Tegenover Voetbal Magazine heeft hij alleen maar lof voor coach Peter Bosz en zijn mannen.

Hans Kraay: “Ik hoorde uit betrouwbare bron dat de koningin heeft gebeld naar voorzitter Jan Smit. Ongeacht waar ze met kerstmis ook staan: Heracles krijgt een lintje. Wat straalt die ploeg een plezier uit en wat spelen ze heerlijk aanvallend voetbal. Soms met zes spitsen en twee verdedigers. Wat maakt het uit als ze er in een seizoen 85 om de oren krijgen? Ze schieten er zelf net zo makkelijk 185 in!”

“Bij Heracles heeft Bosz jongens bij elkaar gezocht die willen voetballen, zelfs de keeper wil dat”, vervolgt Kraay. “Alle puzzelstukjes vallen naadloos in elkaar, heel knap. Heracles zal

ergens rond de tiende plaats eindigen. Dat is het mooie aan hun filosofie. Ze weten dat ze er toch niet uitvliegen, dus kunnen ze lekker voetballen. Ik snap wel dat Smit klaar is voor een nieuw en groter stadion. Als ik in de buurt van Almelo zou wonen, dan zou ik ook een seizoenkaart van Heracles kopen. Dat is pure entertainment.”

Bron: Voetbal Magazine/Voetbalzone

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!