Lerin Duarte is nog niet van plan Heracles te verlaten in de winterstop. De creatieve middenvelder zegt dat er nog veel te bereiken is met deze ploeg dit seizoen. De 22-jarige middenvelder wil in dit half jaar alles eruit halen om mogelijk een mooie

transfer te kunnen maken.

“We zitten met Heracles bij de laatste acht in het bekertoernooi en na de finale van afgelopen seizoen weten wij nu hoe geweldig dat is om mee te maken. Daarnaast hebben wij er de kwaliteit voor om de play-offs om Europees voetbal te halen, ook als er in de winterstop één of twee spelers vertrekken. Jongens als Luis Pedro, Geoffrey Castillion en Jason Davidson komen eraan en kunnen ook makkelijk meedraaien. Er is hier nog genoeg om voor te voetballen, dus”, liet Duarte weten in gesprek met Voetbal International.

Toch wil de Rotterdammer een stapje hogerop. “Heracles Almelo is niet mijn plafond, maar ik vind het ook niet erg om hier nog langer te voetballen. Het komend half jaar moet ik er gewoon staan”, ging Duarte verder. “Ik speel voor het vierde seizoen betaald voetbal, ik ben 22 jaar en geen talent meer, vind ik. Ik sta nu op vier goals, ik eis scoren. Ik probeer al vaker diep te gaan en er meer bij te komen in de zestien. Scoren moet een tweede natuur gaan worden, een middenvelder als ik moet per seizoen toch minimaal tien goals kunnen maken.”

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!