Heracles Almelo heeft vanmiddag zijn eerste wedstrijd van 2013 gelijk gespeeld. In Belek werd een oefenwedstrijd afgewerkt tegen het Turkse Genclerbirligi. Het werd 2-2 tegen de middenmoter uit de hoogste divisie uit Turkije.

De Turken kwam in Belek al vroeg op voorsprong via een benutte penalty van Tomic. Daarna had Heracles het betere van het spel en kreeg het een aantal kansen. Marko Vejinovic was dichtbij de gelijkmaker. Even later was het wel raak. Everton Ramos da Silva profiteerde van een slippertje van de doelman van Genclerbirligi: 1-1. Daarna raakte de Braziliaan de paal nog. Vlak voor rust schoot Everton Heracles op voorsprong na een goede actie.

Na rust kwam een compleet ander elftal in het veld bij Heracles. Genclerbirligi kwam nog weer op gelijke hoogte via een vrije trap van Durmaz. Verder gebeurde er niks noemenswaardig in de tweede helft en bleef de eindstand dus 2-2.

Opstelling eerste helft: Fij, Koenders, Schenkeveld, Belterman, Paljic, Vujicevic, Vejinovic, Overtoom, Schamp, Castillion,

Everton.

Opstelling tweede helft: Van Loo, Te Wierik, Rienstra, Davidson, Dorda, Quansah, Bruns, Duarte, Navratil, Armenteros, Gouriye.

Bron: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!