Samuel Armenteros zal vanaf volgend seizoen te bewonderen zijn in de Belgische competitie. De Cubaanse Zweed zal daar een contract tekenen dat hem tot 2016 aan de Belgen (waar John van den Brom de trainer is) bindt.

‘Anderlecht is een prachtige club met een trainer die me graag wil hebben’, reageerde Armenteros in De Telegraaf. De aanvaller vond de tijd rijp voor een transfer. ‘Uitgeleerd vind ik een verkeerd woord. Geen mens is ooit uitgeleerd. Bovendien zou het ook niet eerlijk zijn naar de technische staf en mijn medespelers, van wie ik nog elke dag leer. Maar ik verlang naar nieuwe lucht, een nieuwe ervaring, een hoger niveau. Het zou ook raar zijn als ik op het veld stond om niet het maximale uit mijn loopbaan te halen. En ik denk dat ik klaar ben voor een nieuwe stap.’

De mogelijkheid bestaat dat Armenteros deze winter nog vertrekt. Daarover zijn Heracles en Anderlecht nog

in onderhandeling. Beide clubs zitten immers in Belek.

Sponsoren

Reacties (18)

Reageer nu!