Willie Overtoom zal tot 1 februari deel uitmaken van de reserves. Dit heeft de middenvelder te horen gekregen in Belek. De Kameroens international wil zijn contract niet verlengen en daarom wil Heracles Almelo andere spelers de kans geven om zich in de basis te spelen. Tegen Genclerbirligi kreeg hij plotseling te horen dta hij deel uitmaakte van de reserves. “Ik ben hier teleurgesteld en boos over. Ik had dit niet verwacht van een ’familieclub’ als Heracles”, bromt hij.

Hij lijkt nu de rekening te moeten betalen voor het niet willen verlengen van

zijn contract. Onterecht, vind hij. “Heracles en ik hebben bij ons volle bewustzijn een contract tot de zomer van 2013 getekend. De trainer heeft me gezegd dat ik tot 1 februari niet in de basis sta, omdat de kans groot is dat ik deze winter vertrek. Maar ik vraag me af waarop dat is gebaseerd. Ik heb geen transferverzoek ingediend bij de club en mijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht geen opdracht gegeven een nieuwe club te zoeken. Het bestuur weet dat ik in al die jaren nooit negatief ben geweest over Heracles”, benadrukt de international van Kameroen. “Dat men mij dan op deze manier onder druk probeert te zetten in plaats van eerlijk te zeggen dat ze liever willen dat ik nu wegga, daar ben ik het meest teleurgesteld over. Zij kiezen nu voor zichzelf. Dan zal ik ook moeten kijken wat nu het beste voor mezelf is”

Armenteros verwacht zelf dat er nogal wat staat te gebeuren de aankomende weken. “Als de trainer alle spelers met verbintenissen tot het einde van dit seizoen (Samuel Armenteros, Everton, Marko Vejinovic, red.) over één kam scheert, moeten zij normaal gesproken ook vrezen tot begin volgende maand aan de kant te staan. En als we dan niet nu al worden verkocht? Dan moet iedereen in februari weer worden ingepast? Europees voetbal via de play-offs of de beker is ons reële doel. En ik denk dat wij daarbij nodig zijn.”

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!