Willie Overtoom heeft zij excuses aangeboden aan de clubleiding van Heracles. De middenvelder lag (ook op deze site) behoorlijk onder vuur, nadat hij openlijk kritiek uitte op de beslissing hem niet meer op te stellen. Hierdoor is hij door diezelfde clubleiding op het matje geroepen.

“Dit had ik niet moeten zeggen. Ik heb de directie en het bestuur er ten onrechte bij betrokken. Ik snap dat ze verder moeten, dat is hun goed recht. Ik sta achter de rest van het verhaal, ben teleurgesteld, dat is mijn mening. Maar als de club mij nodig heeft, zal ik er staan.” Zegt hij tegenover TC Tubantia.

Overtoom is teleurgesteld dat hij zijn basisplaats sowieso tot 1 februari kwijt is. Heracles probeert de in Kameroen geboren middenvelder  deze winter nog te verkopen, omdat hij zijn

contract niet wil verlengen. In de zomer loopt hij transfervrij te deur uit.

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!