Samuel Armenteros heeft een contract getekend dat hem tot het seizoen 2015/2016 aan Anderlecht bind. De Zweedse-Cubaanse spits is zeer in zijn nopjes met de transfer. “Its official people.. 3 year deal signed with anderlecht. Really happy and proud”, zegt hij op Twitter.

Wanneer Armenteros de overstap naar Belgie maakt is nog niet duidelijk. Hij lijkt eerder medisch gekeurd te worden, wat erop kan duiden dat de transfer deze winter nog kan plaatsvinden. Als Heracles Armenteros nog deze winter kan “slijten”, kan het nog een afkoopsom verwachten. Deze kan goed gebruikt worden in de zoektocht naar een nieuwe spits. Eerder vandaag werd door de TC Tubantia al bekend gemaakt dat het interesse heeft in Igor de Camargo,

Joey Godee en Sjoerd Ars.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…. HAFC.nl wenst Samuel alle succes in Belgie. Moge hij schitteren in de Champions League!

Foto komt van het Twitter-account van Samuel

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!