“Peter Bosz heeft groot gelijk om Willie Overtoom niet meer op te stellen.” Dat was de stelling die de afgelopen week op HAFC.nl heeft gestaan. Alhoewel niet heel veel mensen gestemd hebben (278), vind het merendeel hiervan dat Willie Overtoom niet meer opgesteld hoeft te worden, totdat bekend is waar en wanneer hij heengaat.

Van de 278 stemmers geeft 72% Peter Bosz gelijk. De overige 28% vind dat Overtoom, ongeacht hij vertrekt of niet, een basisplek moet hebben.

Er is momenteel een nieuwe stelling waar je op kan stemmen. De stelling is in het leven geroepen om de gemeente ervan te overtuigen dat het nieuwe stadion er moet komen. De stelling luidt simpelweg: “De gemeente moet er alles aan doen om Heracles een nieuw en groter stadion te laten bouwen”. We proberen zoveel mogelijk stemmers te krijgen die op het antwoord JA

stemmen.

Binnenkort schijnen er knopen door te worden gehakt door de gemeente. Het ziet er vooralsnog niet naar uit dat Heracles een nieuw stadion mag bouwen…

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!