Jong Heracles heeft de uitwedstrijd bij Feyenoord/Excelsior verloren. RuudVormer scoorde de enige goal van de wedstrijd.

Jong Heracles, dat aantrad met o.a. Ninos Gouriye,

Luis Pedro  en Willie Overtoom aantrad, speelde een goede wedstrijd. Met name na rust waren de Heraclieden een aantal keer gevaarlijk. Luis Pedro schoot op de paal en Mike te Wierik raakte de lat.

Jong Heracles speelde met de volgende opstelling:

Brian van Loo, Leon van Dijk (83.Jozef Samoel), Milano Koenders, Mike te Wierik, Dragan Paljic, Dario Vujicevic, Joey Belterman, Willie Overtoom, Ninos Gouriye, Marko Vejinovic en Luis Pedro.

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!
Robbert 20:37 22 januari 2013

Er zijn bij ons fans die het wat hoog in bol beginnen te krijgen. “schandalig dat we niet van jong Feyenoord kunnen winnen” lees ik! Lamprou was lang 1e keeper, voor Ramstein staan diverse eredivisieclubs in de rij, Nelom heeft 65 wedstrijden met Excelsior en Feyenoord in de eredivisie gespeeld, Vormer is in potentie een 1e elftal speler voor clubs als ons, Leerdam kon uit de clubs kiezen maar werd naar het beloftenteam verbannen om dezelfde reden die wij ook hanteren volgend seizoen speelt hij bij Vitesse, Singh is een groot talent uit Noorwegen, Achabar is een groot talent uit de Feyenoord school en Fernandez heeft inmiddels ook 58 eredivisie wedstrijden met Excelsior en Feyenoord achter de rug. Kortom geen elftal van een bij elkaar gebracht groepje A junioren.
00
Ugur 17:20 22 januari 2013

En daarom stelt Peter Bosz deze spelers niet op! Meestal als invaller. Groot gelijk!
00
sjaak 14:48 22 januari 2013

Eens met Db1992. Als je met in mijn ogen zelfs basispelers (overtoom, Gourije en ook te Wierik vaak) niet kan winnen van jong Feyenoord dan is dat slecht.
00
luc 11:31 22 januari 2013

zeg jongens even totaal wat anders he, is die spits van RKC niet wat om op te halen als vervanger van Armenteros? of is hij te duur voor ons? groeten Luc
00
ilonk 11:04 22 januari 2013

@db. Feyenoord speelde ook met een sterk elftal. Opstelling feyenoord: Lamprou,Mokotjo,Van beek, Ramstein,Nelom,Vormer,Leerdam,Singh,Achabar,Te Vrede en Fernandez. Geen slecht elftal dacht ik zo.
00
db1992 10:38 22 januari 2013

toch schandalig dat je met zo een opstelling niet kan winnen van jong feyenoord naar mijn mening kan driekwart gewoon mee in de middenmoot van eredivisie
00