Wat wij gisteren als eerste al aankondigden, wordt vandaag officieel bevestigd. Willie Overtoom vertrekt per direct naar AZ. Dit heeft voorzitter Jan Smit tegenover Voetbal International bevestigd.

Willie Overtoom: ‘Dinsdag hebben we een goed gesprek gehad en het is op een paar dingen rond’, vertelt Overtoom. ‘We zijn het nog niet eens over een paar kleine dingen, zoals de contractduur en de inhoud daarvan, maar dat gaat goed komen. Ik merkte gewoon heel graag dat AZ mij wilde hebben en

ik heb er een goed gevoel bij’.

Voor welk bedrag Overtoom vertrekt is nog niet duidelijk. Eerder vertrok Samuel Armenteros voor een half miljoen naar Anderlecht. Mocht het bedrag tegen hetzelfde bedrag aan zitten, heeft Heracles wederom een prima deal gemaakt!

Overtoom zal vermoedelijk de vervanger van Adam Maher worden, die op zijn beurt weer zal verkassen naar PSV.

Sponsoren

Reacties (43)

Reageer nu!