Heracles Almelo is momenteel in onderhandeling  met een spits. Dit bevestigt Jan Smit tegenover TC Tubantia. Peter Bosz zoekt een vervanger voor de naar Anderlecht vertrokken Samuel Armenteros.

Er zijn de afgelopen weken diverse namen voorbijgekomen. Namen als Igor De Camargo,  Sjoers Ars en Joey Godee werden genoemd. Het lijkt erop dat de onderhandelingen met laatstgenoemde plaatsvinden. Joey Godee heeft momenteel geen club, nadat zijn vorige werkgever AGOVV failliet is verklaard.

Jan Smit laat tevens weten dat de club Everton Ramos da Silva en Marko Vejinovic tot het einde van het seizoen te willen behouden. Laatstgenoemde was onlangs in opspraak, omdat hij geweigerd zou hebben in een controlerende rol te spelen. Dit werd tegengesproken. Na een gesprek met Peter Bosz lijkt dit probleem uit de wereld geholpen. Waarschijnlijk kan hij binnenkort weer rekenen op een basisplaats.

 

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!