Heracles speelt aanstaande zaterdag alweer zijn tweede wedstrijd van de tweede helft van de competitie en moet het daarbij stellen zonder Willie Overtoom en Samuel Armenteros. Hoewel de overgang van Willie Overtoom nog niet definitief is, heeft het er alle schijn van dat AZ Overtoom morgen of overmorgen gaat presenteren als aanwinst.

Tegen SC Heerenveen leek de ploeg van Peter Bosz in elk geval geen last te hebben van het “gemis” van de twee dragende spelers. Het debuut van Mathias Schamp is inmiddels een feit en buiten het feit dat hij nog duidelijk moet wennen aan het niveau, liet hij zien wel degelijk over kwaliteiten te beschikken. Heracles won uiteindelijk knap met 0-1 na een goal van Everton Ramos da Silva en staat nu dicht bij de top 7.

Denk jij dat Heracles Almelo het nog moeilijk

gaat krijgen na de winterstop? Laat je stem horen in de poll of reageer hieronder om je in de discussie te mengen.

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!