Zaterdagavond staat de eerste wedstrijd in het Polman Stadion van dit jaar op het programma. En wat voor wedstrijd! PSV komt op bezoek in Almelo. Vorig seizoen werd het 1-1 tussen beide ploegen. Labyad schoot PSV vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar Everton Ramos da Silva zorgde in de tweede helft er voor dat Heracles een punt pakte! Kan Heracles de Eindhovenaren zaterdagavond weer pijn doen?

Heracles kende afgelopen weekend een goede start aan de tweede seizoenshelft. Met een 4-3-3 systeem werd er in Heerenveen een zakelijke 1-0 overwinning behaald. Het voetbal was zeker niet als we gewend zijn, maar er stond een degelijk elftal dat veel minder weg gaf. De afgelopen week is er veel gebeurt in de selectie. Samuel Armenteros vertrok naar Anderlecht en Willie Overtoom werd verkocht aan AZ. Heracles zal het dus zaterdagavond zonder hen moeten doen. Daarnaast zijn Jeroen Veldmate en Daryl van Mieghem nog steeds geblesseerd aan de voet. Jaroslav Navratil is sinds vandaag speelgerechtigd

en zal waarschijnlijk voor het eerst bij de selectie zitten. Peter Bosz hoopt tegen een getergd PSV op een mooie wedstrijd met het publiek erachter.

PSV kende afgelopen weekend een dramatische start van de tweede seizoenshelft. De ploeg van Dick Advocaat verloor thuis beschamend met 3-1 van PEC Zwolle. De Eindhovenaren lieten een dramatisch niveau zien en PEC Zwolle sprong uitermate effectief om met de geboden kansen die het kreeg. De ploeg van Dick Advocaat zal dus wat goed willen maken tegen Heracles. Ajax kwam op een gelijk aantal punten door het puntverlies van PSV, maar door de remise van koploper FC Twente bleef de schade beperkt. Advocaat zal het sowieso moeten doen zonder Erik Pieters. De linksback is geschorst na zijn rode kaart tegen PEC Zwolle en heeft zijn arm verwond. Zijn logische vervanger is Jetro Willems. Verder kan Dick Advocaat nog niet beschikken over de geblesseerden Luciano Narsingh en Ola Toivonen. Advocaat rekent in Almelo op een ommekeer van zijn ploeg en kan zich geen puntverlies veroorloven.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 20:45 uur onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Doe je mee met de HAFC Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen!

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!