Dario Vujicevic baalt van de wedstrijd tegen Roda JC. De middenvelder, die na lang blessureleed eindelijk weer eens een volledige wedstrijd mocht spelen, zag Roda JC vlak voor tijd langszij komen.

“Natuurlijk sta ik hier met een zuur gevoel”, vertelde de in Sarajevo geboren speler. “Als je in de laatste minuut de 3-3 om de horen krijgt, is dat heel zuur. We hebben gevochten als een team en zeker in de eerste helft goed voetbal gespeeld. Uiteindelijk haal je één punt, ik denk

dat dat te weinig is. In de tweede helft ging Roda met twee lange spelers spelen en ze gingen veel kopduels aan. Misschien moeten wij dat beter uitverdedigen en meer aan voetballen toekomen, maar dat lukte niet. Als je dan in de laatste minuut zo’n tegendoelpunt krijgt, is dat echt klote.”

“We voelden de drie punten uit onze handen glippen. We speelden op een moeilijk bespeelbaar veld en wilden graag voetballen. Dat lukte niet op dit veld. Uiteindelijk maakte Roda de 3-3, dat is echt ongelooflijk.” Aldus de middenvelder tegenover EredivisieLive.

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!