Peter Bosz is niet te spreken over het aantal spelers dat is weggegaan en het aantal spelers dat daarvoor terug is gekomen. De trainer zag Willie Overtoom, Samuel Armenteros en Luis Pedro allemaal vertrekken naar respectievelijk AZ, Anderlecht en Botev Plovdiv.

“We zijn met Samuel Armenteros en Willie Overtoom onze topscorer en nummer 10 kwijtgeraakt. Twee spelers uit de as die de laatste jaren belangrijk waren voor Heracles. Met Pedro is ook nog een jongen voor de breedte vertrokken.” Zo laat hij wteen aan Voetbal International.

HAFC.nl liet er de afgelopen week een poll op los. De vraag aan jullie was of Heracles het

hierdoor nog moeilijk zal krijgen in de strijd tegen eventuele nacompetitie of play-offs. 40% denkt van wel, 33% van niet en de overige  27% weet het nog niet en wil het wel eerst zien.

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!