Heracles Almelo heeft vanavond zijn eerste thuisoverwinning van dit jaar geboekt. In het eigen Polman Stadion werd er oppermachtig gewonnen van een troosteloos Willem II. Het werd een mooie 4-1 overwinning met doelpunten van Thomas Bruns 2x, Lerin Duarte en Marko Vejinovic.

De bezoekers kwamen in de beginfase van de wedstrijd uit het niets op voorsprong in Almelo. Niek Vossebelt kreeg de bal in de zestien en passeerde Remko Pasveer. Heracles met centraal achterin een goed spelende Milano Koenders raakte daardoor totaal niet van in de war en ging daarna op zoek naar de aansluitingstreffer. Met goed positiespel en veel positie wisselingen bij de Heraclieden had Willem II het erg lastig in Almelo. De verdiende gelijkmaker duurde dan ook niet lang. Marko Vejinovic kopte na zo’n 20 minuten knap raak achter doelman Meul. Heracles heerste vanaf toen en de bezoekers hadden niets in te brengen. Binnen het half uur bracht uitblinker Thomas Bruns Heracles op voorsprong na een sublieme aanval verschalkte hij de doelman van Willem II. Heracles liet daarna de bal rustig het

werk doen en vlak voor rust bracht Lerin Duarte Heracles zelfs op 3-1 met een mooie vrije trap.

Ook in de tweede helft had Heracles weinig te duchten van Willem II en heerste het op alle fronten. Thomas Bruns bracht Heracles na een dik uur spelen weliswaar iets gelukkig op een 4-1 voorsprong. Heracles kreeg daarna nog wel enkele goede kansen via Ninos Gouriye en Everton Ramos da Silva. Helaas zat er geen vijfde doelpunt meer in tegen de Tilburgers, die een totaal verloren avond speelde en als figurant gold in het Polman Stadion. Het was overigens de grootste overwinning van Heracles ooit op Willem II.

Sponsoren

Reacties (54)

Reageer nu!