Bart Schenkeveld voetbalt al een tijdje bij Heracles, maar heeft nog niet veel kunnen laten zien. Door veel blessureleed staat de verdediger sinds de winterstop pas in de basis.

“Ik ben er trots op als ik jongens als Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en ook Jordy Clasie zie voetballen in het Nederlands elftal en ik gun ze het ook van harte. Maar soms is het moeilijk. Ze zijn immers van mijn generatie, ik ging jaren lang gelijk op met die jongens, in mijn lichting gold ik altijd als steunpilaar. De eerstkomende tijd hoop ik vooral zo veel mogelijk wedstrijdminuten te maken en ook een plaats in het centrum van de verdediging te veroveren. Dat ligt me toch het beste. Dit seizoen wil ik een belangrijke speler voor de ploeg worden, daarvoor heeft Heracles me tenslotte gehaald.” Zegt Schenkeveld tegenover Voetbal International.

Amibities heeft Schenkveld nog volop: “Over anderhalf jaar hoop ik toegegroeid te zijn naar het niveau dat ik ooit in me had: dat van een verdediger die in de top van Nederland kan spelen.”

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!