Heracles Almelo speelt morgenavond de uitwedstrijd tegen NAC Breda. De Heraclieden, die afgelopen week wisten te winnen van Willem II, kunnen een uitstekende slag slaan als ze daar weten te winnen. Beide teams kwamen elkaar al tegen in Breda. In de Beker trok Heracles aan het langste eind, nadat het eerst met 1-0 achterkwam. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 1-3.

Momenteel staat NAC op een magere veertiende plaats, dat met drie punten voorsprong op een nacompetitieplaats nog steeds in de gevarenzone bivakkeert. Heracles daarentegen, staat op een negende plaats en doet als je naar de stand kijkt (zelfs na

het vertrek van bepalende spelers) nog steeds mee in de strijd om playoffs. Mocht het zaterdag dus winnen, zou het ADO Den Haag voorbij kunnen gaan, die zondag tegen SC Heerenveen moeten.

Peter Bosz kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. Alleen Jeroen Veldmate is nog steeds geblesseerd. Bovendien keert Ben Rienstra terug in de basis, nadat hij tegen Willem II een schorsing moest uitzitten.

NAC Breda kent meer personele problemen. Trainer Nebosja Gudelj heeft tegen Heracles niet de beschikking over Alex Schalk (enkelblessure), Danny Verbeek (hamstringblessure), Jens Janse (schorsing), Steven Edwards en Tim Coremans (schouderblessure).

Als we van de historie moeten uitgaan, moet Heracles deze wedstrijd kunnen winnen. Heracles is namelijk al drie seizoenen ongeslagen in Breda.

Sponsoren

Reacties (54)

Reageer nu!