p>Jeroen Veldmate mocht vandaag (donderdag) eindelijk weer aansluiten bij de groepstraining. De verdediger die afgelopen zomer overkwam van Sparta had lange tijd last van een vervelende voetblessure. Zijn herstel verliep de afgelopen weken gestaag, waardoor de centrale verdediger vandaag weer met zijn ploeggenoten mocht trainen.

Het zal overigens nog wel even

duren voordat hij zijn eerste speelminuten weer zal maken bij de beloften. “De laatste twee weken is er een enorme vooruitgang in het herstel. Deze week hebben we een individuele testtraining gedaan. Die is positief verlopen met als resultaat dat ik vanochtend voor het eerst weer kon meedoen met de groep. En dat voelt heel goed”, aldus Veldmate, die zich niet wil vastpinnen op een datum voor een rentree in een wedstrijd. “Eerst maar eens helemaal fit worden.”

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!