Zaterdagavond speelt Heracles tegen de nummer vijf van de Eredivisie. Vitesse komt op bezoek in het Polman Stadion. Eerder dit seizoen werd het 1-1 in Arnhem. Ninos Gouriye opende destijds de score in het Gelredome, maar Wilfried Bony bepaalde daarna de eindstand.

De Heraclieden speelden afgelopen weekend gelijk in Breda tegen NAC. In Brabant werd het 1-1 tussen beide ploegen in een voetbalgevecht. Peter Bosz heeft een luxeprobleem. De trainer zag deze week iedereen fit op de training. Ook Jeroen Veldmate was weer bij de groep aangesloten, maar heeft nog een lange weg te gaan om weer fit te raken. De

verwachting is dat Peter Bosz met dezelfde elf start als tegen NAC Breda. De oefenmeester vindt het project van tegenstander Vitesse erg interessant. “Er stond al een mooi stadion, daar is nu een fantastisch trainingscomplex bijgekomen, en ze hebben een goede selectie. Grootste blikvanger is natuurlijk Wilfried Bony, maar ook spelers als Jonathan Reis en de morgen geschorste Theo Janssen kunnen het verschil maken” aldus Bosz.

Tegenstander Vitesse heeft onder leiding van eigenaar Merab Jordania grote plannen. Binnen afzienbare tijd moet het een topclub zijn in Nederland en moet het landskampioen worden. Trainer Fred Rutten heeft een aardig team onder zijn hoede met spelers als Guram Kashia, Marco van Ginkel, Wilfried Bony en Jonathan Reis. Vitesse won afgelopen weekend met 2-0 thuis van FC Groningen. Tegen Heracles moet Fred Rutten Theo Janssen missen vanwege een schorsing. Daarnaast zijn Gaël Kakuta en Davy Pröpper nog niet wedstrijdfit.

De wedstrijd begint zaterdagavond om 18:45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (65)

Reageer nu!