Thomas Bruns was gisteren de held en schlemiel aan Heracles-zijde. De middenvelder werd in de met 3-5 verloren wedstrijd tegen Vitesse verkozen tot man of the match, maar werd ook van het veld gestuurd met een rode kaart. Thomas Bruns was niet te spreken over de arbitrage.

Tegenover TwenteSport zegt hij: “Je weet dat hij vaak gaat fluiten. Daar moeten we mee omgaan. Maar hij floot wel veel te vaak voor Vitesse. Nee, ik vond hem niet best. Hij was met zijn gefluit bepalend voor

de wedstrijd. Neem Bony (Wilfried, red), die mocht veel meer dan andere spelers. Ikzelf kreeg een gele kaart voor een schwalbe, terwijl ik wel werd geraakt in het strafschopgebied. Dat had een penalty moeten zijn. Mijn tweede kaart was wel terecht.”

“Ik ga regelmatig naar de scheidsrechter. Dat moet toch ook kunnen in de emoties van het spelverloop. Dat kun je niet uitschakelen. Deze scheidsrechter floot veel te gemakkelijk voor een overtreding. Dan zeg ik er wat van.”

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!