Remko Pasveer is niet te spreken

over de inzet van de spelers van Heracles Almelo in de gister met 3-1 verloren wedstrijd tegen ADO Den Haag. Hij was vooral boos op de verdediging.

“Verdedigen is ook een onderdeel van voetbal. Wij hebben dat blijkbaar nog slecht onder de knie om dat negentig minuten vol te houden”, zegt Pasveer tegenover Eredivisie Live. “Het is belangrijk dat je de duels aangaat en die wint. Dat hebben we te laat gedaan. We waren geen kerels, zoals zij dat wel waren. Dan wordt het moeilijk voetballen om hier resultaat te halen.”

Waarom de laatste minuten ineens wel weer goed voetbal gebracht kon worden is de goalie ook volkomen onduidelijk. “Ik heb geen idee wat dat is. Misschien komt het omdat je achter staat en dat je dan moet. De druk is er dan waarschijnlijk af om fouten te maken.”

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!