Voorzitter Jan Smit heeft zich dinsdagavond tijdens een businessbijeenkomst bij Preston Palace uiterst positief en optimistisch uitgelaten over de komst van het nieuwe stadion naast het huidige stadion aan de Weezebeeksingel. Het is geen geheim dat een nieuw stadion noodzakelijk is om als club verder te groeien.

Jan Smit: “Er is goed nieuws. Ik denk dat we eruit komen met de gemeente. Hier en

daar een beetje bijschaven, dan moet het lukken. Het einde van de besluitvorming nadert. Ik heb hele goede hoop dat we aan de slag kunnen met het nieuwe stadion.” Ook directeur Nico-Jan Hoogma zei: “een goed gevoel te hebben overgehouden aan de laatste gesprekken”.

De gemeenteraad van Almelo neemt dinsdag 26 maart een besluit over de vraag of grootschalige detailhandel wordt toegestaan rondom de geplande nieuwbouw aan de Weezebeeksingel. Dat is het voornaamste knelpunt in de plannen. Heracles heeft grotere winkels nodig om de financiering rond te krijgen en daarvoor moet het bestemmingsplan voor het gebied aan de singel worden aangepast. De gemeenteraad is verdeeld over die kwestie.

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!