Heracles heeft vanavond drie kostbare punten gepakt in de de thuiswedstrijd tegen NEC. In een niet al te beste wedstrijd scoorde Everton Ramos da Silva het enige doelpunt van de wedstrijd in de tweede helft: 1-0!

Heracles begon met de backs Te Wierik en Belterman aan de wedstrijd voor de geblesseerden Schenkeveld en Dorda. In de beginfase kreeg NEC enkele kansen via  Ruud Boymans, maar Pasveer hield zijn doel schoon. De Heraclieden hadden het moeilijk in de eerste helft. Veel acties mislukten en het veldspel was te slordig om het NEC lastig te maken. Simpele schoten van Thomas Bruns en Lerin Duarte

waren de enige wapenfeiten. De ruststand was 0-0. Een opmerkelijk ruststand dit seizoen omdat er altijd wel doelpunten vallen in Almelo voor rust.

In de tweede helft begonnen de bezoekers beter aan de wedstrijd dan Heracles. Remko Pasveer zorgde er voor dat Heracles in de wedstrijd bleef en de nul hield. Palsson schoot net naast en twee schoten van Rieks werden goed gered door Remko Pasveer. Na een klein half uur spelen kwam Heracles op voorsprong. Everton Ramos da Silva verschalkte doelman Gabor Babos met een kopbal uit een voorzet van Lerin Duarte. Het tempo bleef hoog liggen en Heracles ging op jacht naar meer. Babos redde nog op een goede vrije trap van Lerin Duarte. Heracles moest daarna verder met tien man. Thomas Bruns ging op het been staan van Daan Bovenberg en moest inrukken. Invaller Geoffrey Castillion kreeg daarna nog twee enorme kansen maar wist de wedstrijd niet te beslissen. Ondertussen kopte Rens van Eijden nog op de paal en had Ninos Gouriye nog een goede kans. Heracles trok de drie belangrijke punten uiteindelijk over de lijn.

Sponsoren

Reacties (25)

Reageer nu!