Heracles Almelo heeft hele goede zaken gedaan in de strijd om degradatie en kan zowaar weer naar het linker rijtje kijken. De Heraclieden staan nu negen punten los van de nacompetitie plaatsen en nog maar twee punten op ADO en NEC, die op de 7de en achtste plaats staan.

Thomas Bruns en Lerin Duarte deden allebei niet mee, wegens een schorsing. Bruns kreeg de rode kaart en mag na vanavond nog eens twee wedstrijden vanaf de bank toekijken, terwijl Duarte zijn straf moest uitzitten, omdat hij zijn vijfde gele kaart gepakt had dit seizoen.

In eerste instantie leek het erop dat Heracles er “ingefloten” zou worden. Geoffrey Castillion maakte tot twee maal toe een prachtige treffer, maar in beide gevallen werden ze afgekeurd, wegens vermeend buitenspel. Televisiebeelden gaven duidelijk aan dat hiervan geen sprake was.

Een rommelige wedstrijd met een slecht veld leverde vandaag niet veel entertainment, maar de goals waren prachtig. Everton Ramos da Silva maakte in de tweede helft op prachtige wijze de 0-1. Hij wist de doelman van VVV prachtig te passeren met een krul, die via de binnenkant van de kruising in het doel belandde. Mike te Wierik wist de wedstrijd uiteindelijk te beslissen door een keiharde knal in de korte hoek.

Een leuke bijkomstigheid van deze overwinning is dat de ploeg van Peter Bosz weer de nul heeft weten

te houden.

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!