Heracles won zaterdagavond de belangrijke uitwedstrijd in Venlo van VVV met 2-0. Door deze overwinning is de ploeg van Peter Bosz nagenoeg veilig en kan het weer naar boven kijken op de ranglijst. Heracles dankte de overwinning aan de mooie goals van Everton Ramos da Silva en Mike te Wierik.

“Ik was over het team heel tevreden. We hadden hier onder mijn bewind nog nooit gewonnen, maar ze hebben het ondanks alle mutaties onder niet gemakkelijke omstandigheden, met het slechte veld en de harde wind, fantastisch gedaan”, vond de trainer.

“Het was een rare wedstrijd. Op zo’n veld nemen ploegen geen risico als

het om de punten gaat. Daardoor waren er veel lange ballen van achteruit en dat is niet het voetbal waar ik graag naar kijk. Maar dit was om verschillende redenen een belangrijke wedstrijd, want we kunnen nu weer naar boven kijken”, vertelde Bosz aan Eredivisie Live.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!