Zoals eerder deze week bekend werd is komende maandag, 18 maart, een politiek beraad in het stadhuis van Almelo. Tijdens dit politiek beraad worden de stellingen ingenomen over de verruiming van het bestemmingsplan en dus over het wel- of niet doorgaan van het nieuwe stadion van Heracles Almelo. Van levensbelang voor onze club.

De openbare vergadering begint om 20.30 uur, maar wij roepen iedereen op al om 18.00 uur voor het stadhuis aanwezig te zijn. We willen er met zā€™n allen een positieve manifestatie van maken met positieve spandoeken, dit om het belang van het nieuwe stadion nogmaals bij de

vanaf 18.00 uur arriverende raadsleden te benadrukken. Dus help ons en kom komende maandag om 18.00 uur naar het stadhuis.

U, jij en ik, wij zijn Heracles!

Sponsoren

Reacties (52)

Reageer nu!