Ninos Gouriye en Leon van Dijk krijgen contractverlenging. Beide spelers maken een goede indruk op de technische staf. Hoewel Leon van Dijk dit seizoen niet in actie kwam, ziet Nico Jan Hoogma potentie in de verdediger. We zijn heel tevreden over de ontwikkeling die beide spelers doormaken en gaan met ze in gesprek met de intentie om Ninos en Leon voor meerdere jaren aan ons te binden”, aldus de algemeen directeur op www.heracles.nl.

Everton Ramos da Silva liet eerder in de media al weten graag naar een club uit de top 5 te verkassen. Of dit gaat lukken, zal voornamelijk afhangen hoe hij het einde van het seizoen uitspeelt. Daryl van Miechem krijgt geen nieuw contract. De van AFC Amsterdam overgekomen aanvaller heeft nooit een basisplaats weten te bemachtigen. “Daryl is twee jaar geleden gekomen van AFC en heeft uiteindelijk geen basisplaats bij ons weten te bemachtigen maar we zijn ervan overtuigd dat Daryl zeker het betaald voetbal aankan. Om dat te kunnen bewijzen zal hij elders speelminuten moeten krijgen.”

Heracles maakt in mei een beslissing over het duo Navratil en Van Loo. De contracten van beide spelers lopen ook af, maar zij zouden nog in aanmerking kunnen komen voor contractverlenging.

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!