Heracles speelde gisteren de uitwedstrijd tegen Ajax en naast het feit dat er natuurlijk veel meer in had gezeten na de rode kaart van Ajax, leek Ajax ook wel een beetje “gematst” door de scheidsrechter Ruud Bossen. Eerder gaf hij toe geen overtreding op Geoffrey Castillion te hebben gezien, maar volgens Siem de Jong had hij wel meerdere overtredingen aan Ajax-zijde door de vingers gezien.

De aanvaller zegt geluk gehad te hebben dat hij niet van het veld werd gestuurd. “Ik was blij dat ik geel kreeg. Ik dacht hij geeft rood, zei gelijk dat ik met mijn linkerbeen uitgleed. En daar bleek hij gevoelig voor. Hij durfde het niet aan nog een

keer rood te geven.”

Ook Lasse Schöne mocht van geluk spreken dat hij geen rood kreeg. “Ik schrok. Als Lerin Duarte was gevallen, had het zeker Lasses tweede gele kaart betekend. Nu gaf Bossen voordeel en kwam hij er niet meer op terug.” Aldus de Ajacied tegenover De Telegraaf.

jfdghjhthit45
Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!