Heracles heeft de contracten van René Kolmschot, Hendrie Krüzen en John Stegeman verlengd. Het trio blijft drie jaar langer in Almelo. De vernieuwde contracten lopen daarmee tot 2016.

“René en John. Ze passen perfect binnen de clubcultuur en zorgen voor een goede balans binnen de trainersstaf. Ze hebben alle drie jaren als voetballer in het zwart-wit gespeeld en zich als goede opbouwtrainers bewezen. Hendrie Krüzen blijft als assistent van Peter Bosz , die nog een contract heeft tot en met het seizoen 2013 2014, bij de eerste selectie. René Kolmschot en John Stegeman zijn tevens verantwoordelijk voor Jong Heracles Almelo. Bestuur en directie zijn uitermate tevreden met de nieuwe verlengde verbintenissen om de continuïteit te waarborgen”, aldus Nico Jan Hoogma op de website van Heracles.

zp8497586rq
jfdghjhthit45
Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!