p>Heracles Almelo speelt morgen de lastige thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. De Heraclieden zitten in een lastige fase van de competitie. Het vertrek van Samuel Armenteros en Willie Overtoom lijkt harder aangekomen dan waar men op gehoopt had. Vorige week werd thuis verloren tegen FC Groningen en dus is het zaak om het zaterdagavond voor eigen publiek goed te maken! De laatste drie wedstrijden werden immers allemaal verloren!

Bij Heracles speelt Lerin Duarte niet mee. De middenvelder raakte tegen Ajax geblesseerd en is de komende wedstrijden “out”. Zijn plek lijkt te worden ingenomen door Dragan Paljic, die vorige week liet zien een goede middenvelder te zijn. Als enige liet hij dreiging zien. Naast hem zullen Kwame Quansah en Thomas Bruns het middenveld compleet maken.Voorin zal het gebruikelijke trio Gouriye, Castillion en Everton te zien zijn. Castillion kwam vorig jaar nog voor een half jaar uit voor de ploeg uit Waalwijk.

RKC is altijd een lastige tegenstander. De ploeg van Erwin Koeman zit dan in een neerwaarste spiraal en de laatste vijf jaar heeft Heracles niet verloren,

maar echt makkelijk heeft het team van Peter Bosz het nooit tegen hen. Bovendien hebben de Waalwijkers de laatste drie wedstrijden niet verloren. Vorig jaar werd het 1-1 in het Polman Stadion en eerder dit jaar in Waalwijk was er een zelfde stand te noteren op het scorebord. Heracles kwam toen heel vroeg op voorspong door Willie Overtoom, maar deze goal werd teniet gedaan door Florian Jozefzoon, die de eindstand uiteindelij bepaalde op 1-1.

Waar Heracles maar een speler mist (Duarte), mist RKC er vier. Sneijder, Van Peppen, Janssen en Najah zijn er allemaal niet bij wegens schorsingen en blessures.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Wiedemeijer en begint om 19:45.

zp8497586rq
jfdghjhthit45