Heracles Almelo wil Geoffrey Castillion maar wat graag behouden. De beperkte financiële middelen lijken echter roet in het eten te gooien. Naar verluidt wil Ajax 400.00 euro voor de aanvaller, wiens contract onlangs werd opengebroken met de intentie hem weer door te verkopen. Hij komt immers niet voor in de plannen van Frank de Boer.

Ondanks dat de spits weinig gescoord heeft (drie keer in dertig wedstrijden), ziet Peter Bosz wel degelijk kwaliteiten in de aanvaller. “Geoffrey heeft veel potentie en ik zou hem volgend seizoen graag erbij hebben.” Aldus de trainer tegenover Voetbal International. Omdat de middelen beperkt zijn, ziet Peter Bosz wel wat in een ruildeal met Ajax. De vraag is dan echter wie er de omgekeerde weg mag gaan bewandelen. Ajax ziet namelijk in geen enkele speler van Heracles een (potentiële) versterking.

zp8497586rq
jfdghjhthit45
Sponsoren

Reacties (55)

Reageer nu!