Heracles heeft vanmiddag zijn laatste competitieduel in het seizoen 2012-2013 in Utrecht tegen de plaatselijke FC verloren. De ploeg van Peter Bosz had zeer weinig inbreng in de Domstad en verloor terecht met 3-0 van FC Utrecht.

Peter Bosz trad aan met een gewijzigd elftal. Jason Davidson, Joey Belterman, Jaroslav Navratil en Ninos Gouriye begonnen in de basis. In de eerste helft was er weinig te beleven in stadion Galgenwaard. Heracles kreeg via Dragan Paljic een goede kans, maar kon verder FC Utrecht het niet moeilijk maken. Ook de thuisploeg kon in de eerste helft niet overtuigen als nummer vijf op de ranglijst. De thuisploeg had wel meer dreiging, maar echt grote kansen kreeg het niet.

In de tweede helft kreeg FC Utrecht de eerste kans via Nana Asare. De thuisploeg ging nadrukkelijker op zoek naar de openingstreffer en kreeg deze in de 54e minuut in de schoot geworpen na een fout van Bart Schenkeveld. De verdediger liet de bal liggen voor Jacob Mulenga die er vandoor kon gaan en de bal simpel kon afgeven aan Cedric van der Gun. Hij schoot simpel raak. Heracles trachtte nog iets terug te doen, maar kon weinig uitrichten. Het was helemaal gelopen toen Jason Davidson de rode kaart kreeg na een overtreding in de zestien meter. FC Utrecht kreeg een penalty en Jacob Mulenga faalde niet: 2-0. Even later lag het derde doelpunt er ook al in na een fraaie actie van Nana Asare kon Jens Toornstra voor de eindstand zorgen.

zp8497586rq
zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (36)

Reageer nu!