Heracles heeft deze week maarliefst 8 spelers op proef die hun kwaliteiten mogen gaan tonen om mogelijk een contract voor komend seizoen af te dwingen. Vorig jaar werd dit ook gedaan, maar toen met spelers van amateurteams. Nu zijn het spelers die een jeugdopleiding hebben genoten bij een betaald voetbalclub.

Het gaat om Terrel Ondaan (voorheen AZ), Stefan Marinkovic (Ajax A1), Mustafa Kucukovic (voorheen HSV, foto), Robert Klaassen, Milan Hoek (beiden Jong AZ), Roy de Ruiter (FC Oss) en de Tsjechen Kliment (Jhilava) en Bartl (Zizkov). Ze trainen vanaf afgelopen maandag mee met Heracles. Vandaag (woensdag) zal er een testwedstrijd worden afgewerkt. “Deze spelers zijn aangedragen door tipgevers en zaakwaarnemers”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma.

Het doel is om aanvulling te krijgen bij de beloften en mogelijk een speler die direct mee kan met de eerste selectie.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (55)

Reageer nu!