Heracles Almelo en Jaroslav Navratil gaan door met elkaar. De Tsjech die in de winterstop overkwam van het Tsjechische MSK Břeclav, heeft zich goed gemanifesteerd dit half jaar en heeft daarom een nieuw contract in de wacht gesleept.

“Jaroslav heeft zich na een moeizaam begin uitstekend ontwikkeld”, zegt directeur Nico-Jan Hoogma op de clubsite. “Hij maakte in januari de overstap van het derde niveau in Tsjechië naar Nederland. Dan is het logisch dat het even tijd kost om te wennen aan het niveau. De manier waarop hij zich de laatste tijd manifesteert is uitstekend en we zijn blij dat hij nog zeker drie seizoenen bij ons speelt.”

De aanvaller speelde veelal bij de beloften en scoorde daar regelmatig. Afgelopen zondag mocht hij zijn basisdebuut maken in de verloren uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

zp8497586rq
zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!