Lerin Duarte heeft vanuit het trainingskamp met Jong Oranje gehoord van de interesse van Ajax en is teleurgesteld dat Heracles en Ajax niet tot een akkoord zijn gekomen over de middenvelder. Ajax deed een “take it or leave it”-bod en die werd door voorzitter Jan Smit van tafel geveegd.

Verrast was Duarte wel door de plotselinge interesse van de Amsterdammers. Hij had alleen wel gehoopt dat ze wat meer hun best deden voor hem. Hij vindt Ajax een mooie club. “Ik zou daar graag willen spelen. Het is aan de clubs om eruit te komen”, aldus Duarte tegenover De Telegraaf. “Ik ben wel teleurgesteld als het niet doorgaat. Je kan niet elke dag naar een topclub, vandaar.” De kans is aanwezig dat Duarte niet met Jong Oranje naar het EK gaat. Hij heeft al aangegeven een gesprek te willen met de clubleiding van Heracles om te praten over zijn toekomst.

Marc Overmars en Jan Smit hadden een “stilteverbod” afgesproken. Des te opmerkelijker is het dan dat Overmars de interesse voor Duarte aan De Telgraaf kenbaar maakte. Dit heeft behoorlijk wat irritatie opgewekt bij Heracles.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!