Louis van Gaal heeft Lerin Duarte bij de selectie gehaald. De middenvelder mag zich eind mei melden in Hoenderlo, voor een driedaagse trainingsstage. Daarna zullen er oefenwedstrijden volgen tegen Chine en Indonesië.

Lerin Duarte was eerder ook opgeroepen voor Jong Oranje, maar is daar de stand-in voor Tony Vilhena. De Feyenoorder was geblesseerd, maar lijkt het EK gewoon te halen.

De complete selectie van het Nederlands elftal ziet er als volgt uit:

Jasper Cillessen (Ajax), Lerin Duarte (Heracles Almelo), Jonathan de Guzman (Swansea City), John Heitinga (Everton), Daryl Janmaat (Feyenoord), Siem de Jong (Ajax), Dirk Kuyt (Fenerbahҫe), Jeremain Lens (PSV), Miquel Nelom (Feyenoord), Robin van Persie (Manchester United), Erik Pieters (PSV), Arjen Robben (Bayern München), Ruben Schaken (Feyenoord), Wesley Sneijder (Galatasaray), Dwight Tiendalli (Swansea City), Jens Toornstra (FC Utrecht), Rafael van der Vaart (HSV), Kenneth Vermeer (Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Michel Vorm (Swansea City) en Ricky van Wolfswinkel (Sporting CP).

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!