Michael Brouwer heeft een contract getekend dat hem tot 2015 aan Heracles Almelo bindt. De doelman trainde mee na het faillissement van AGOVV en mocht Heracles laten zien of hij een meerwaarde kon zijn. Dit is hem gelukt. De technische staf ziet in de doelman een talentvolle doelman.

“Michael is een jonge talentvolle doelman die zich nog volop kan ontwikkelen”, denkt directeur Nico-Jan Hoogma. “In principe liggen onze vier keepers nu vast, maar mocht Remko Pasveer alsnog vertrekken dan wordt Dennis Telgenkamp onze eerste keeper en gaan we met Brian van Loo om tafel voor een rol als stand-in.”

HTTP://WWW.REFINANCEHOMEMORTGAGEE.COM/

Heracles heeft nu naast Remko Pasveer, Dennis Telgenkamp, Renze Fij en Michael Brouwer vier doelmannen tot hun beschikking. Eerstgenoemde werd eerder in verband gebracht met Ajax en FC Twente.

zp8497586rq
zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!