Lerin Duarte hoopt dat Ajax en Heracles alsnog tot een akkoord komen. Een aantal weken geleden deed Ajax een bod op de middenvelder, die zich bij Heracles heeft ontwikkeld tot een dragende speler.

Het bod werd door Jan Smit resoluut afgewezen. Naar verluid ligt het bod om en nabij een miljoen euro. Wat Jan Smit wel wil hebben is niet bekend. Lerin Duarte heeft nog een contract voor een jaar, waarbij Heracles de optie heeft om deze met een jaar extra te lichten.

Ajax heeft aangegeven geen nieuw bod uit te brengen., maar Duarte hoopt stiekem dat Ajax van gedachten veranderd. “Het is jammer dat dat niet is doorgegaan. Maar misschien komen ze nog een keer. Ik denk dat het een club is die bij me past”, zegt hij tegenover het ANP. Vandaag reist Duarte naar Indonesië voor een oefentrip met het Nederlands elftal.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!