De gemeente Almelo, fracties en Heracles zijn vanavond in een overleg dichtbij een oplossing gekomen voor de bouw van het nieuwe stadion. De partijen werken aan een compromis waarin Heracles kan bouwen en de gemeente vasthoudt aan de gewenste detailhandelsvisie die slechts beperkte business toestaat in het nieuwe stadion, zo meldt TC Tubantia.

Wyckerveste Adviseurs wil meer dan 45 miljoen euro in het nieuwe stadion steken dat voor 400 mensen een baan zal gaan opleveren. Het plan is vanavond vertrouwelijk gepresenteerd aan de gemeente en fracties en staat allemaal zwart op wit. “Het ziet er naar uit dat er een oplossing komt waarmee iedereen zeer goed kan leven. Almelo krijgt kansen die ze nooit meer zullen krijgen”, aldus voorzitter Jan Smit.

De gemeenteraad besluit 18 juni over de detailhandelsvisie, maar dat besluit zal hoogst waarschijnlijk een begin van de bouw van een nieuw stadion voor Heracles niet in de weg staan!

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (63)

Reageer nu!